Haberler

Ktb'dan Girişimcilik Eğitimi Kursları

Kozan Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yağan, KOSGEB ile birlikte yıl sonuna kadar ücretsiz olarak 6 girişimcilik eğitimi kursu açacaklarını belirterek hedeflerinin girişimcilik kültürünü yaygınlaştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak olduğunu bildirdi.

Kozan Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yağan, KOSGEB ile birlikte yıl sonuna kadar ücretsiz olarak 6 girişimcilik eğitimi kursu açacaklarını belirterek hedeflerinin girişimcilik kültürünü yaygınlaştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak olduğunu bildirdi.

Yağan, yazılı açıklamasında, KTB ile KOSGEB Adana Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü işbirliği ile girişimci adaylarına yönelik düzenledikleri ücretsiz girişimcilik eğitimi kursunun ilkinin 16 Mayıs'ta Borsa hizmet binasında başladığını belirtti.

27 Mayıs'a kadar sürecek ve 70 saat eğitim verilecek kursu başarıyla tamamlayanlara "Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Sertifikası" verileceğini hatırlatan Yağan, şunları kaydetti:

"Amacımız girişimcilik kültürünü yaygınlaştırarak, başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak. Eğitim sonunda, girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmalarını hedefledik. Eğitimi başarı ile tamamlayıp 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi' alanlar işletmelerini açtıkları takdirde kendilerine sağlanan hibe ve kredi desteklerden faydalanabilecekler. Girişimci adaylarının her zaman desteklenmesini önemsiyoruz. Böylece, eğitim sonrasında verilen desteklerle sektöre yeni iş patronlarının kazandırılması, üretim, istihdam ve ekonominin canlanmasına katkı sağlanacaktır. Yıl sonuna kadar 5 kurs daha açacağız. "

Kaynak: AA / Güncel

Kozan Yağan Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title