Haberler

    Kremlin: Türk Akımı İçin Konuşmak Erken

    Güncelleme:

    Kremlin'den gelen açıklamada, "Türk akımı boru hattı projesinin devamını konuşmak için şu an erken" denildi.

    Rusya Türkiye ilişkilerinin düzelmesinin ardından gözler dev projelere çevrildi. Kremlin'den yapılan açıklamada, "Türk akımı boru hattı projesinin devamını konuşmak için şu an erken" olduğu belirtildi.

    RUSYA: RUS TURİSTLERİN GÜVENLİĞİ İÇİN TÜRKİYE'DEN KAPSAMLI ÖNLEMLER BEKLİYORUZ

    Bununla birlikte Rusya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'den Rus turistlerin güvenliği için kapsamlı önlemler alınmasını beklediklerini duyurdu.

    Sputnik Türkiye'nin haberine göre, Rus Dışişleri'nden yapılan açıklamada, 'Rus tarafının Türkiye'yle olan turizm ilişkilerini tamamıyla yeniden başlatmaya hazır olduğu' belirtildi.

    TERÖR TEHTİDİ DİKKATE ALINMALI

    "Diğer taraftan Türk yetkililerden Türkiye'yi turistik amaçlarla ziyaret eden Rusya vatandaşlarının güvenliğini sağlamak için kapsamlı önlemler almasını bekliyoruz" denilen açıklamada şu uyarıya da yer verildi:

    Fakat tur operatörleri ve Rus turistler Türkiye seyahatlerini planlarken sorumlu davranmalılar ve objektif olarak bakıldığında bu ülkede hala var olduğu görülen terör tehdidini dikkate almalılar.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Dışişleri Bakanlığı Türkiye Rusya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (3)

    Gözlem:

    Bütün bunlar PARALEL''in iş. . . . Ama hangi paralel. . ? Bugün AK dediklerine Yarın KARA diyorlar. . ! Rus uçağını vurduk derken. Başka. . Gidip özür dilerken başka. . Mavimarmara gemisini gönderirken başka. . IHH''ya kime sordunuz derken başka. . ! İki yanlış bir doğru etmiyor. . AKKOYUNLAR bir tek bunu anlmadılar. . ! Şizofrenik, Parayonak siyaset son bir adım atayım mı atmayayım mı diye bocalıyor. . İş Manyaklık aşamasına kadar geldi. Milletin akıl sağlığı her geçen gün bozuluyor. . ! Bana da huni lazım. .

    5
    3
    yanıtYanıtla
    kenan:

    ulen aptallar iyi oluyor hiç olmazsa TANAP biran evvel gerçekleşir.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    levazım bölüğü:

    havalimanı saldırısını yapanların 3 üde türk orta asya kökenli terörist. . demekki turancılık fikri cortlamıştır. . türklere ölüm diye saldıran kazakistanlılarıda unutmadık.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title