Haberler

Rusya'dan Çavuşoğlu'na Yanıt: Çalışma Grubu Fikri Sorunları Çözmez

Güncelleme:

Kremlin Basın Sözcüsü, Türkiye ile Rusya arasında ortak çalışma grubu oluşturulması ilişkileri düzeltmez, bu ancak Ankara'nın atacağı adımlarla mümkün" dedi.

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye ile Rusya arasında ortak çalışma grubu oluşturulmasının ilişkileri düzeltmeyeceğini, bunun ancak Ankara'nın atacağı adımlarla mümkün olacağını savundu.

ÇAVUŞOĞLU'NA YANIT GELDİ: ÇALIŞMA GRUBU ÇÖZMEZ

Moskova'da basın mensuplarına konuşan Peskov, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, ortak çalışma grubu oluşturulması teklifine ilişkin soruyu yanıtladı.

Peskov, "Hiçbir çalışma grubu mevcut sorunu çözemez. Bunu ancak Türkiye yönetimi yapabilir. Onlardan beklediğimiz adımları (Rusya Devlet Başkanı Vladimir) Putin Atina'da bir kez daha dile getirdi." dedi.

PUTİN: DÜZELTMEZ İSTİYORUZ, ADIM BEKLİYORUZ

Putin, önceki gün Atina'da yaptığı açıklamada, "Bu konuda açıklamalar aldık ama hiçbir zaman bir özür gelmedi. Biz ilişkilerimizi düzeltmek istiyoruz. Bu ilişkiyi bozan biz değildik. Sözler yeterli değil. Bir şeyler yapmalılar ama Türkiye ile iletişim içindeyiz. İletişimde kalmanın birçok yolu var. Belli başlı adımlar bekliyoruz ama şimdilik hiçbir adım yok." ifadelerini kullanmıştı.

ÇAVUŞOĞLU NE DEMİŞTİ

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Putin'in açıklamalarına ilişkin "Putin diyor ki adım bekliyoruz. Biz de diyoruz ki bu adımları atabilmek için gelin ortak bir çalışma grubu oluşturalım, onlar kendi aralarında konuşsunlar, fikir üretsinler hangi adımları atmamız lazım. İster resmi, ister gayri resmi nasıl isterlerse hangi adımları atacağımızı değerlendiririz ve neticede de ortak yolu buluruz." değerlendirmesini yapmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Dmitriy Peskov Vladimir Putin Türkiye Rusya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (54)

OF AMAN:

ÖZÜR DİLEMEK ŞART DİYOR. . . . . . . . DİLESİN NASIL OLSA DÜN SÖYLEDİĞİNİ BUGÜN İNKAR EDEN BİR CUMHURBAŞKANIMIZ VAR

41
11
yanıtYanıtla
Haklının yanında olan:

Sn. Cumhurbaşkanını eleştiren ve Türkiye tazminat ödeyecek diyenler Allah size akıl fikir versin. Türkiye Rusyanın uçağını düşürmeseydi şimdi Türkmen Müslüman bırakmayacaktı kafirler ama Allah razı olsun Sn. Devlet büyüklerimden ve Ruslara çelmeyi taktılar. Eee bize ekonomik ambargo uyguladı biz daha çok zarar ettik diyenler gözünüz kör mü ? Adamların ekonomisi bitti öyle yada böyle kapımıza gelecekler özürde dilemeyeceğiz, tazminatta ödemeyeceğiz. Hodri meydan Ha birde siyaset üretin birazda

12
18
yanıtYanıtla
koyunların efendisi:

yunanistanın işal ettiği 17 adadan haberin var mı. sanmam kaval dinlemeye devan

yanıt6
yanıt1
musa dunya:

koyunların efendisi 1994 yılından beri 12 adada sorunlar var biliyoruz. 1994 neden sustun o adaları almayanda inönüdür onu unutma kulakdan dolma bilgilerle bu işler yürümez yunanlılar kendileri bırakacak o adacıkları çünkü oraya bakacak güçleri yok

yanıt2
yanıt4
BU KADAR MALLIK FAZLA:

MUSA MALINA 1994 de ne alaka inönü zır eğitimsiz cahil. sonrada yunanlılar adaları bırakacak açlıktan. harbi malsın

yanıt3
yanıt0
HABERCİ:

bazıları adacık diyor devletin kanalı akp nin resmi yayın organı trt de ve diğer haber kanallarında haber olmuş. mecliste tartışılmış. inanmayan 17 ada yazsın internetten okusun. bilinen 12 ada ile karıştırmayın

yanıt4
yanıt0
GERCEK TURK:

israil meselesi gibi olmasinda :) yahudi madalyasi alan hapse giren birinden milletine hayir gelmez sonuc ortada o kadar cok koyun varki normal

yanıt1
yanıt0
21:

Uçak bahane. Zaten o bataklığa bizi çekmeye çalışıyorlar. Uçağı vurduk , girmek istemediğimiz yere ''Rusya'' bahanesiyle girmiyoruz. Farkındaysanız o kadar uyarılar oldu. Sonra çıkıp rusya oldugu bilseydik vurmazdık falan dendi. Açıkcası bizim için iyi bir sebep. Şimdi ekonomi battı falan diyenler söylüyorum : Kaçınılmaz büyük bir savaştan , canınızdan yırttınız. Ekonomi birkaç seneye düzelirde, yıkılan bir devlet nasıl kurtarılır ?

yanıt6
yanıt1
kulke sun:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBence Uzun adam Rusya''ya şu teklifi sunmalı. Rus tarafı hava sahamızı ihlal ettiği için özür dilesin. Bir daha böyle bir olay yaşanmama sözü alınsın. Türk tarafı da düşürdüğü uçak nedeniyle ölen pilot için özür dilesin ve tazminat ödesin. Böylece bu olay kapansın. Her iki ülke de özür dilemiş hem de dilememiş olur. Her iki ülke de kaybetmiş sayılmaz Prestij kaybetmez ülke medyaları da dostane haberler yapar ise bu olay kapanır. 2023 hedefimize ulaşmak istiyor i

13
6
yanıtYanıtla
:

Sinirli: Zaten iş adamları kaçınca ülkede sıkıntılar baş göstermeye başladı. Buda ekonomiyi vurdu. Kendi düşen ağlamaz derler

yanıt1
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title