Haberler

Kredi Kayıt Bürosu'ndan "Hayal Edin Gerçekleştirelim" Yarışması

Kredi Kayıt Bürosu, Türkiye genelindeki tüm lisans öğrencilerinin katılabileceği "Hayal Edin Gerçekleştirelim" isimli bir yarışma başlatıyor.

Kredi Kayıt Bürosu, Türkiye genelindeki tüm lisans öğrencilerinin katılabileceği "Hayal Edin Gerçekleştirelim" isimli bir yarışma başlatıyor. Yarışmada çevre, eğitim, sağlık, spor, kültür sanat ve toplumsal konulardaki projeler yarışacak. Yarışma ile ilk 30 arasına giren projelerden biri Kredi Kayıt Bürosu tarafından hayata geçirilecek, jüri tarafından seçilen yarışmanın birincisi ise büyük ödül olan "İngiltere'de 2014 Yaz Dönemi Eğitim Programı"na gidebilecek.

Kredi Kayıt Bürosu'ndan(KKB) yapılan açıklamaya göre, KKB gençlerin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmeleri, toplumsal ihtiyaçları fark etmeleri ve harekete geçmelerini sağlamak amacıyla başlatılan "Hayal Edin Gerçekleştirelim" sosyal sorumluluk yarışması sonucunda seçilecek projelerden birini hayata geçirerek, topluma kalıcı bir katkı sağlamayı hedefliyor.

-BİRİNCİ OLAN PROJENİN ÖDÜLÜ "İNGİLTERE'DE 2014 YAZ DÖNEMİ EĞİTİM PROGRAMI" OLACAK-

Türkiye'deki üniversite öğrencilerinin bireysel olarak ya da guruplar halinde katılabileceği sosyal sorumluluk yarışmasında, öğrencilerin hayal ettiği sosyal sorumluluk projelerinden biri Kredi Kayıt Bürosu tarafından hayata geçirilecek. Yarışmada birinci olan projenin ödülü ise "İngiltere'de 2014 Yaz Dönemi Eğitim Programı" olacak.

Projeler; aralarında Halkla İlişkiler Duayeni Betûl Mardin, Sivil Toplum Gönüllüsü İbrahim Betil, ünlü televizyoncu ve sunucu Okan Bayülgen, Milliyet Gazetesi yazarı Abbas Güçlü, Sabah Gazetesi yazarı Şelale Kadak, KKB Genel Müdürü Kasım Akdeniz ve ARPR Kurucu ortağı Arzu Çekirge Paksoy'un yer aldığı jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek. Jüri tarafından belirlenecek Kategori birincileri arasında yapılacak değerlendirmede en yüksek puanı alan proje Büyük Ödül'e hak kazanacak. Tüm kategorilerde ilk üçe kalan projeler ise Facebook'ta halk oylamasına sunulacak. Böylece "Hayal Edin Gerçekleştirelim" yarışmasında altı kategori birincisi, bir jüri büyük ödül sahibi ve Facebook oylaması sonucunda sosyal medya oylama birincisi belirlenecek ve her biri ayrı ayrı ödüllendirilecek.

Üniversite öğrencileri 10 Şubat 2014 tarihinden itibaren www.hayaledingerceklestirelim.com adresinden online başvuru yapabilecek veya üniversitelere asılan afiş ve şartnamede belirtilen başvuru adresine posta yoluyla başvurularını iletebilecekler. Yarışmanın son başvuru tarihi ise 18 Nisan 2014 olacak.

-KREDİ KAYIT BÜROSU-

Türkiye'nin ilk ve tek kredi bürosu olan KKB, sektörün önde gelen 9 bankasının ortaklığı ile 11 Nisan 1995 tarihinde kuruldu. Kurulduğu tarihten itibaren üye sayısı hızla artan KKB, bankalar, tüketici finansman şirketleri, leasing, faktöring ve sigorta şirketleri olmak üzere 180'e yakın üyesine vermekte olduğu finansal bilgi paylaşımı hizmetini bugün Türkiye Bankalar Birliği nezdinde kurulmuş olan Risk Merkezinin tek hizmet sağlayıcısı olarak devam ediyor. 2013 yılı Ocak ayında hizmete sunduğu Elektronik Rapor Sistemi ile KKB, yalnız finansal kuruluşlara değil aynı zamanda bireylere ve reel sektöre yönelik hizmetler de sunmaya başladı. Kişi ve kurumların finansal itibarlarını yönetebilmeleri için önemli araçlar sunan KKB, 2014 yılında da gerek finans sektörüne, gerekse reel sektöre yönelik katma değerli ürün ve hizmetler sunan güvenilir bir kurum olmaya devam edecek.

Kaynak: ANKA / Güncel

Facebook Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title