Haberler

Krasic, Fenerbahçe'den Ayrılmak İstemiyor

Güncelleme:

F.Bahçe'nin sözleşmesini feshetmek istediği Krasic'in menajeri Dejan Joksimovic, Sırp oyuncunun 2016'ya kadar alması gereken 4.6 milyon Euro'dan vazgeçmeyeceğini söyledi.

Fenerbahçe'de dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda büyük umutlarla Juventus'tan 7 milyon Euro'ya transfer edilen ancak isteneni verememesi nedeniyle geçtiğimiz sezon Fransa'dan Bastia'ya kiralanan Milos Krasic, sarılacivertli kulübe yine sorun çıkarttı.

MENAJERİ ŞOKE ETTİ

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe, yılda 2.3 milyon Euro ödediği Sırp futbolcuyu geçen sezon 800 bin Euro'ya Bastia'ya kiralamış ve aradaki farkı sarı-lacivertli kulüp ödemişti. F.Bahçe, sözleşmesini feshetmek için Krasic'in menajeri ile yaptığı görüşmede şok bir cevap aldı.

"BİR DAHA BU PARAYI GÖREMEYİZ"

Çin ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri reddettiklerini belirten menajer Dejan Joksimovic, oyuncusunun F.Bahçe'de bir şans daha istediğini söyledi. Sarı-lacivertli kulübün kurmaylarının yabancı sınırı nedeniyle Sırp futbolcuyu düşünmediklerini belirtmesi üzerine ise Joksimovic sözleşmenin feshedilmesi durumunda Krasic'in 2016'ya kadar alması gereken 4.6 milyon Euro'dan vazgeçmeyeceğini söyledi ve bir de itirafta bulundu: "Bu büyük paraları bir daha görmemiz imkansız. Yüzde 20'sini bile teklif edeceklerini sanmıyorum. Siz olsanız gider misiniz?"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Milos Krasic Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title