Haberler

Prens William'ın Bebeği Dünyaya Geldi

Güncelleme:

Prens William'ın eşi Kate, dün sabah doğum için hastaneye yattı. Kate, 3 kilo 600 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Kensington Palace, sabah erken saatlerde eşi Prens William ile Londra'daki St. Mary Hastanesi'ne gelen Kate Middleton'un öğleden sonra 16.24'te 3 kilo 800 gram ağırlığında sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdiğini açıkladı.

PRENS GECEYİ HASTANEDE GEÇİRDİ

İlk defa baba olan Prens William, geceyi eşi Kate ile aynı hastanede geçirdi. İşinden iki haftalık izin alan William doğumun ardından yaptığı açıklamada 'Kate ve ben bundan daha mutlu olamayız' dedi.

Bebeğin doğum haberi, doğumu gerçekleştiren kadın doğum uzmanı doktor Marcus Setchell'in imzasını taşıyan bir bildiri ile Buckingham Sarayı'nın bahçesine yerleştirildi. Doktorun imzasını taşıyan duyuru, hastaneden özel polis eskortuyla Buckingham Sarayı'na getirildi.

St. Mary Hastanesi'nin önü ise Prens William ile Kate Middleton'un hastane geldiği sabah saatlerinden bu yana ziyaretçi akınına uğruyor.

HASTANE ÖNÜNDE SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI

Haber duyurulur duyurulmaz hastanenin çevresinde bekleyenler uzun süre sevinç çığlıkları attı. Hastanenin kapısında hareketlilik gözlendiğinde sokakta bekleyenlerin heyecanı daha da arttı.

İngilizler ve çok sayıda yabancı turist, Prens William ile Kate'i bebekleriyle hastane çıkışında görmek için hastanenin sokağına adeta kamp kurdu. İngiltere'nin çeşitli kentlerinden Londra'ya gelenler ise Kate ve William'ı bebekleri ile birlikte görmeyi umuyor.

İngiltere ve dünya basınından yüzlerce TV kuruluşu ise haftalar öncesinden nöbet beklemeye başladığı hastane önünde görüntü alabilmek için birbiriyle yarışıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Buckingham Sarayı Kate Middleton Prens William Londra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title