Haberler

Oteli Kapatıp Bahçesine Çadır Kurdurdular

Güncelleme:

Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, eşleri ve çocukları için oteli kapattı.

Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, 4 eş ve çok sayıda çocuğunun da yer aldığı 37 kişilik ailesiyle Bolu Abant Tabiat Parkı'nda göl kenarında bulunan oteli kapatarak bahçesine çadır kurdururken, otele erkeklerin girmesi de yasaklandı. Ramazan ayının bitmesiyle birlikte Abant Tabiat Parkı, Arap turistlerin akınına uğramaya başladı. Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Emir Khalid Bin Seaidan, ailesiyle birlikte yaz tatili için göl kenarında bulunan 5 yıldızlı Abant Köşk Oteli'ne geldi. Önceki gün uçakla İstanbul'a, buradan da kiraladıkları cipler ve lüks minibüslerle Abant Tabiat Parkı'na gelen kraliyet ailesi, Abant Köşk Oteli'ni 15 günlüğüne kapattı. 4 eşi ve çok sayıda çocuğu bulunan Emir Khalid Bin Seaidan 12 odalı lüks butik otelin çam ağaçları altındaki bahçesine de büyük bir çadır kurdurdu. Kraliyet ailesi mensuplarına ayrıca Abant Palace Otel'de 10 oda tahsis edildi. 37 kişilik ailesiyle birlikte Abant'ta tatil yapacak kraliyet ailesinin kalacağı otele erkeklerin girmesi yasaklandı. Otelde sadece kadın garsonlar ile kadın aşçıların çalışmasına izin verildi. Otel çalışanları kraliyet ailesi için çadırı sürekli temizleyerek özenle yemekler hazırlıyor. Emir Khalid Bin Seaidan yemeklerini çadır da yerken, çadırdaki yer sofrasına yemekler taşındı. Abant Palace Otel ve Abant Köşk Otel Genel Müdürü Erol Oğuz misafirlerin Suudi Arabistan'dan geldiklerini belirterek, "Emir Khalid bey yaklaşık 15 günlük rezervasyon yaptırdılar. Bu rezervasyonun 12 odası Abant Köşk Otel'de. Kalabalık bir aile grubuyla geldiler ve bu oteli tamamen kapattılar. Kendilerini 15 gün boyunca otelimizde misafir edeceğiz. Abant'ı çok seven ailenin bazı bireylerini de Abant Palace Otel'de misafir ediyoruz. Özellikle yaz aylarında Arap turistler Abant'ı kendi evleri gibi görmeye başladılar. Abant Tabiat Parkı son yıllarda Arap turistlerin tatil merkezleri arasındaki yerini aldı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title