Haberler

Köylülerin, Terörist Sanarak Yakaladığı Kişi Iraklı Mülteci Çıktı

Güncelleme:

Samsun'da köylüler, 'terörist' zannettiği kişiyi silah zoruyla rehin aldı. Köylülerin sorguladıktan sonra jandarmaya teslim ettiği kişinin Iraklı mülteci olduğu anlaşıldı.

Samsun'un Canik ilçesine bağlı Düzören Mahallesi'nde bir kişinin Türkçe konuşmadığı için PKK'lı sanılması Samsun'u karıştırdı. Terörist sandıkları kişiyi av tüfeğiyle rehin alan kişilerin bu kişiyi sorguladıkları sırada çekilen fotoğraf sosyal medyada "Samsun'da PKK'lı yakalandı" iddiasıyla ve hızla yayıldı.

KÖYLÜLER SORGULAYIP, POLİSE TESLİM ETTİ

Terörist olduğu ileri sürülen kişi köylüler tarafından da 'sorgulandıktan sonra' jandarmaya teslim edildi. Ancak jandarmaya teslim edilen kişinin terörist değil Iraklı bir mülteci olduğu anlaşıldı.

REHİN ALDILAR

Samsun Haber sitesinde yer alan habere göre, dün Samsun'un Canik ilçesine bağlı Düzören Mahallesi'nde fındık toplayan vatandaşlar, bir kişiyi "daha önce mahallelerinde hiç görmedikleri" ve "Türkçe konuşmadığı" gerekçesiyle yakaladı. Yakaladıkları kişiyi yere çöktüren ve başına av tüfeği doğrultarak uzun süre bekleten köylüler jandarmaya da haber verdi.

DAHA SONRA IRAKLI MÜLTECİ OLDUĞU ANLAŞILDI

Ancak köylülerin jandarmaya teslim ettiği kişinin Iraklı bir mülteci olduğu belirlendi.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Düzören Mahallesi Muhtarı Fahri Yılmaz, "Fındık bahçesinde çalışan vatandaşlar fındık toplarken bir şüpheli şahıs gördüler. Orman yolunda yürüyen bu adamın durumundan rahatsız oldular. Bana haber verdiler. Mahallelilerle beraber şüpheli adamın yanına gittik ve bir şekilde bu adamı etkisiz hale getirdik. Daha sonrasında jandarmaya haber vererek yakaladığımız şüpheliyi güvenlik güçlerine teslim ettik. Jandarma gelene kadar adamla konuşmaya çalıştık ama başaramadık." dedi.

Iraklı sığınmacı olduğu öğrenilen kişi, jandarmada ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Samsun Canik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (83)

Kendini akilli sanan aptallara:

Karadenizliler türk degil Yunan devsirmelerider zavallilar korkudan türküz diyorlar kürtler kadar olamadilar hem kimliklerini sattilar hemde kendilerini

45
34
yanıtYanıtla
ALİ:

Kendini akıllı sanan rumuzlu senin gibi ermeni değiller en azından öz ve öz Türkler.

yanıt4
yanıt3
İŞİN ÖZÜ:

SAMSUNLULAR YİNE ARTNİYETSİZ DÜZGÜNCE DAVRANMIŞLAR CİZREDE İDİLDE YABANCI BİRİNİ GÖRSE HDP/PKK DİREK SIKARLAR ADAMIN KAFASINA ALLAH HDP PKKLI FAŞİSTLERİN ELİNE DÜŞÜRMESİN

13
33
yanıtYanıtla
ADANALI:

en geri kalmış kürt bile türkçe okuma yazması vardır. ama bu zavallı ülkesinden kaçmış sığınacak bir yer arıyordur ona yapılan zülüm elbet burnunuzdan birgün gelecektir yunan rus karışımı tohumlar

36
10
yanıtYanıtla
Paralel medyacılarMobil-IOS:

Bende Laz birini yakalayacağım sokağımda silah dayıcam kafasına

26
14
yanıtYanıtla
ORHAN:

Bu sayfadaki görevlendirilmiş hdplilerin işi gücü yok bütün gün rumuz değiştirip yorum ve beğeni hilesi yapıyorlar.

16
19
yanıtYanıtla
Misafir:

Barbarlık bu milletin kanında var galiba

27
7
yanıtYanıtla
RUMUZ:

Hainler doluşmuş konuya

27
6
yanıtYanıtla
osMobil-ANDROID:

Çinli diye Uygur türkü döven mallara milliyetçi denir

23
7
yanıtYanıtla
ÇokBilmiş:

Terörist değilse başına silah dayayan Karadenizli başına taç etmesini de bilir!

16
14
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title