Haberler

Köylülerin Yarıdan Fazlasının Yüzü Delik Deşik Oldu!

Güncelleme:

Brezilya'da 800 nüfuslu köyün 600'ü tedavisi olmayan hastalığa yakalandı. Genetik hastalık, güneş görünce köylülerin yüzünü yakıp tanınmaz hale getiriyor.

Brezilya'da köylüler arasında yaygın olan genetik hastalık, güneş gören insanların yüzünü yakıp tanınmaz hale getiriyor.

HASTALIK İLERLEYİNCE ÖLÜYORLAR

Brezilya'nın 800 nüfuslu bir köyünde meydana gelen olayı uzmanlar büyük hızda araştırıyor. Çünkü hastalık insanlar için gittikçe ölümcül hale geliyor. Bir tür cilt kanserine benzetilen hastalık, gündüz güneş alan hastaların yüzünü yakarak başlıyor. Gece olduğunda insanların yüzünü şişirmeye ve çökertmeye başlıyor.

HAYATI BELGESEL OLAN HASTA DA ÖLDÜ

Hastalığı sert yaşayanlardan biri olan Djalma'nın bir gözü kör olmuş diğer gözününse kapağı kapanmıyor. Hastalığın belgeseli çekilirken yaşadıklarını anlatan Djalma, ne yazık ki belgeselden kısa zaman sonra hayatını kaybetmiş.

CİLT KENDİNİ YENİLEYEMEDİĞİ İÇİN BOZULUYOR

Hastalığı araştırmaya başlayan uzmanlar, bunun 'cilt kuruluğu' hastalığı olduğunu, güneş ışınlarından etkilenen cildin bozulup kendini yenileyemediğini ve genetik olduğunu söyledi.

TEDAVİSİ HENÜZ BULUNAMADI

Şimdilik tedavisi bulunamayan hastalık için doktorlar, hayatta kalmak için köylüye sadece güneşten uzak kalmalarını söylüyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (51)

yşmMobil-ANDROID:

allahım senden korkmayan kafırdır

77
0
yanıtYanıtla
safkan türk Mobil-ANDROID:

ya şafi sifa ver yarab

66
1
yanıtYanıtla
SİLVAN21:

İçim geçti:( Allahım diledigine saglık verirsin diledigine ölümcül hastalık verirsin...bizi dermansız hastalıklarla imtihan etme...amin

64
0
yanıtYanıtla
vatanseverMobil-ANDROID:

PKK yada aynısını ver allahim...

57
3
yanıtYanıtla
Turk:

Sukur etmesini bilmek gerekir.

53
0
yanıtYanıtla
dermanMobil-ANDROID:

derdi veren allah dermanini versin inşallah

43
1
yanıtYanıtla
Ersoy:

Allah''ım sen bu köylü insanlara şifa nasib eyle. Belki müslüman değiller ama onlarıda bizi de sen yarattın. Günahları varsa bağışla Ya Rab bu hastalıktan onları kurtar Ya ''RAB''Senden geldik sana döneceğiz. Sonsuz Şükürler ''Sana'' Ya ''RAB''

37
0
yanıtYanıtla
Amin:

Aminn :((

yanıt3
yanıt0
AbMobil-IOS:

Islama ve vatanımıza hainlik edenleri bunlardan daha beter et yüce allahım

27
4
yanıtYanıtla
HakAn:

AYNEN KARDESIM OYLAR M H P YE

10
20
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title