Haberler

Köyceğizli İngilize İslami Cenaze Töreni

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren İngiliz vatandaşı 75 yaşındaki Derek Crosbie, İslami geleneklere göre defnedildi.

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitiren İngiliz vatandaşı 75 yaşındaki Derek Crosbie, İslami geleneklere göre defnedildi.

Köyceğiz'deki evinde dün  aniden rahatsızlanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan İngiliz vatandaşı Derek Crosbie, tüm müdahalelere karşınyaşamını yitirdi. Bir Köyceğiz sevdalısı olan ve 15 yıldır Köyceğiz'de eşi Jan Crosbie ile birlikte yaşayan Derek Crosbie, bugün saat 11.00'de Köyceğiz merkez Hacıbey Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mahalle'deki mezarlıkta İslami usullere göre defnedildi. Köyceğiz'de birçok sosyal faaliyetlerde gönüllü olarak çalışan ve herkes tarafından sevilen Derek Crosbie için yabancılar da kendi inançlarına göre dua etti.

Muğla Yabancılar Dernek Başkanı Halil Karanfil, Crosbie çiftinin uzun süredir Köyceğiz'de yaşadığını belirterek, "Tam bir Köyceğiz aşığıydı. İlçede yapılan birçok etkinlikte hep ön saflarda yer aldı. Yardımsever bir kişi olan Derek, ilçemizde birçok ihtiyaç sahibi öğrenci ve aileye de yardımda bulunuyordu. Kendisine Allah'tan rahmet eşine ve sevenlerine sabır diliyorum" dedi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köyceğiz Muğla Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title