Haberler

Köyceğiz'de Yürekleri Ağza Getiren Orman Yangını (2)- Yeniden

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde çıkan yangında 5 dönümlük sığla ormanı zarar gördü.

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde çıkan yangında 5 dönümlük sığla ormanı zarar gördü. Alevler, yakındaki bir akaryakıt istasyonu ile at çiftliğine sıçramadan karadan müdahale ile söndürüldü.

Muğla - Fethiye karayolu Döğüşbelen Mahallesi, İçtepe Mevkisi'nde, bugün saat 12.00 sıralarında devriye görevi yapan Bölge Trafik ekipleri, yol kenarındaki ormanlık alandan alevler yükseldiğin farkedip, durumu 'Alo 177 Orman Yangını' ihbar hattına bildirdi. Yol kenarındaki biçilmiş kuru otların cam parçalarının mercek görevi yaparak tutuşmasıyla çıktığı sanılan yangın rüzgarın etkisiyle kısa sürede ağaçlık alana da sıçradı. Alevlerin yakındaki bir akaryakıt istasyonu ile Ali Haydar Yücel'e ait at çiftliğine 10 metre mesafede olması yürekleri ağza getirdi.

Bölgeye, Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 2 arazöz, 1 su tankeri, 30 orman işçisi ile Köyceğiz İtfaiyesi'ne ait bir yangın söndürme aracı sevk edildi. Alevler, yarım saatlik müdahale sonucu akaryakıt istasyonu ve at çiftliğine ulaşmadan kontrol altına alınıp, söndürüldü. İlk belirlemelere göre 5 dönümlük alandaki çalılıklar ve sığla ağaçları zarar gördü.

Jandarma ve polis ekipleri de yolda önlem alıp, kontrollü olarak araç geçişine izin verdi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köyceğiz Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title