Haberler

Köyceğiz'de Iki Minibüs Kaza Yaptı: 9 Yaralı

Köyceğiz'de iki minibüs kaza yaptı: 9 yaralıMUĞLA'nın Köyceğiz ilçesinde bir minibüsün başka bir minibüse arkadan çarpması sonucu aralarında zihinsel engellilerin de bulunduğu 1'i ağır 9 kişi yaralandı.

Köyceğiz'de iki minibüs kaza yaptı: 9 yaralı

MUĞLA'nın Köyceğiz ilçesinde bir minibüsün başka bir minibüse arkadan çarpması sonucu aralarında zihinsel engellilerin de bulunduğu 1'i ağır 9 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Muğla-Fethiye Karayolu'nun Köyceğiz ilçesine bağlı Zeytinalanı Mahallesi, Sancıbeli Mevkisi'nde meydana geldi. Köyceğiz'den Ortaca yönüne giden Mehmet Ördekçi'nin kullandığı zihinsel engelli çocukları taşıyan 48 Z 1181 plakalı minibüse, Ali Karahan (48) yönetimindeki 48 K 7172 plakalı minibüs arkadan çarptı. Kazada, Ördekçi'nin kullandığı minibüste bulunan Sezdane Kırmızı (14), İpek Nur Acar (18), Muhammet Karadoğan (7), Olcay Karadoğan (27), Ahmet Tokmak (14), Armağan Tokmak (8), Mustafa Kırmızı (24), Şuayip Karadoğan(33) ile diğer minibüsün sürücüsü Ali Karahan yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma ve polis eki ile birlikte AKS 110 ekipleri de sevk edildi. Yaralılardan Muhammet Karadoğan Tokmak, Olcay Tokmak Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne, Ahmet Tokmak, Armağan Tokmak, Mustafa Kırmızı ve Şuayip Karadoğan Ortaca Devlet Hastanesi'ne, Sezdane Kırmızı, İpek Nur Acar ve Ali Karahan ise Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan minibüs sürücüsü Karahan, ilk tedavisinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza nedeniyle iki saat kapanan Muğla-Fethiye Karayolu'nda trafik araçlar çekilmesinin ardından normal seyrine döndü. Kazanın Ördekçi'nin kendi kızının da aralarında bulunduğu zihinsel engellileri gezmeye götürürken meydana geldiği öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kırmızı Ali Karahan Köyceğiz Ortaca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title