Haberler

Kovandan Kaçan Arılarını İlçe Merkezinde Yakaladı

Güncelleme:

Sorgun'da arıcılıkla uğraşan bir vatandaş, oğul vermek için kovandan ayrılan arılarını Cumhuriyet Caddesinde bulunan bir marketin köşesinde buldu.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde arıcılıkla uğraşan bir vatandaş, 'oğul vermek' için kovandan ayrılan arılarını ilçenin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir marketin köşesinde buldu.

Sorgun Yazlak mahallesinde arıcılıkla uğraşan belediyeden emekli Nazmi Altan, sabah saatlerinde arılarını kontrol etmek amacıyla bahçeye gitti. Arılardan bir kaçının oğul vermek üzere olduğun gören Altan, oğulları bir başka kovana taşımak isterken oğulların kaçtığını anladı. Bunun üzerine çevredeki ağaçlarda arıları arayan Altan, öğle saatlerinde arıların Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir marketin köşesinde olduğu öğrendi. Bunun üzerine arıcı maskesi ve tulum giyen Nazmi Altan, yanında getirdiği arı kovanına arıların tekrar alarak diğer arılarını yanına götürdü. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yozgat Sorgun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title