Haberler

Köstebek Hırsızlar Amaçlarına Ulaşamadan Kaçtı

Aydın'da, girdikleri bir binadan duvarları delerek yandaki binaya geçen hırsızlar, iki işyerine ait çelik kasaları oksijen kaynağıyla açmak istedi.

Aydın'da, girdikleri bir binadan duvarları delerek yandaki binaya geçen hırsızlar, iki işyerine ait çelik kasaları oksijen kaynağıyla açmak istedi. Kasaları açamayan hırsızlar, ardından yine duvarı delerek kuyumcu dükkanına ulaşmaya çalıştı. Hırsızlar, karşılarına demir parmaklıklar çıkınca pes edip kaçtı. En az 2 kişi oldukları belirlenen hırsızların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

Veysipaşa Mahallesi'ndeki 7 katlı bir dershane binasına geçen hafta sonu giren hırsızlar, ardından ikinci kat seviyesinden duvarı delip, bitişikteki diğer binaya ulaştı. Köstebek gibi çalışmayı sürdüren hırsızlar, duvarını deldikleri avukat Ali Rıza Öztürk'ün bürosuna girdi. Bürodaki çelik kasayı oksijen kaynağıyla açmaya çalışan, ancak amaçlarına ulaşamayan hırsızlar, ardından tekrar duvarı delerek Mehmet Akseki'ye ait plastik malzeme satan işyerine ulaştı. Buradaki kasayı da açamayan hırsızlar, Mehmet Atay'a ait kuyumcu dükkana yöneldi. Duvarı delmeye başlayan, ancak demir parmaklıkla karşılaşan hırsızlar, pes etti. Geldikleri yolu kullanan hırsızlar, binadan ayrıldı.

SABAH FARKEDİLDİ

Bugün sabah saatlerinde işyerlerini açan çalışanlar duvardaki deliği görünce durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, delil arayıp inceleme yaptı. İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, olay yerine gelerek konuyla ilgili bilgi aldı. Hırsızların kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatıldı. Hırsızlık girişimi sırasında kullanılan, ancak geride kalan oksijen kaynağı, kazma ve küreklere incelenmek üzere el konuldu.

Sabah karşılaştıkları manzara karşısında şaşırttığını belirten Mehmet Akseki'nin oğlu Ahmet Akseki, "Dershanenin havalandırma boşluğundan geçip bizim duvarı delmişler. Çatı katından yük asansörünü kullanıp, işyerine inmişler. Daha sonra bizim ve yan taraftaki avukatın kasasını açmaya çalışmışlar ve sarraf komşumuzla aramızda bulunan bir metre kalınlığındaki duvarı delmişler. Kasaları açamamışlar ancak duvarı tamamen delmişler. Sanırım vakitleri yetmedi ki üç işyerinden de bir şey alamadan kaçıp gitmişler. Kasaları patlatmak için kullandıkları bazı malzemeler burada kalmış" dedi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ BİLGİ ALDI

İşyerine geldiğinde ortalığı karma karışık bir halde bulduğunu söyleyen işyeri çalışanı Şemsettin Saatçioğlu, "Sanırım Cumartesi gecesi girmişler. Duvarı delip kuyumcuyu soymaya çalışmışlar ama ulaşamamışlar. Bizim de kasayla oynayıp ortalığı batırmışlar" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Öztürk Akseki Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title