Haberler

Kosovalı Türk Bakan Yağcılar'dan Davutoğlu'na Tebrik Mesajı

Dha DIŞ HABER - Enis TABAK - KOSOVA / DHA Türkiye'de dün gerçekleşen genel seçimler ardından Adalet ve Kalkınma Partisi'nin iktidar olması Kosova'da coşkuyla kutlandı.

Dha DIŞ HABER -

Enis TABAK - KOSOVA / DHA

Türkiye'de dün gerçekleşen genel seçimler ardından Adalet ve Kalkınma Partisi'nin iktidar olması Kosova'da coşkuyla kutlandı. Kosova'nın tek Türk belediyesi olan Mamuşa'da ve Prizren'de halk ellerinde Türk bayraklarıyla, AKP'nin zaferini kutladı. AKP'nin tekrar tek başına iktidar seçilmesi ardından Kosova Kamu Yönetimi Bakanı ve Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı Mahir Yağcılar bir mesaj yayınladı. Yağcılar mesajında: "Sayın Genel Başkan, Sayın Başbakanım. 1 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen Türkiye Cumhuriyeti Genel Seçimlerinde Ak Parti olarak sergilediğiniz üstün başarıdan dolayı Sizler ve AK Parti teşkilatına en içten tebriklerimi sunarım. Türkiye'nin gücü ve istikrarlılığı Türkiye için önemli olduğu kadar bölge için de aynı önem taşımaktadır. Türkiye'de yaşanan coşku ve mutluluğun benzerini bizler de yaşadığımızı bildirirken tüm Kosovalıların selamlarını sunmaktayım. Bu anlamda önümüzdeki dönemde Zat-i Alinizin liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kalkınması ve gelişmesi süratle devam edeceğini bilerek, Kosova Cumhuriyeti ve Kosova Türk Toplumunun gelişmesinde sunduğunuz desteklerinizin bundan böyle daha da artacağına inanıyoruz. Bu vesileyle, Sizi ve tüm Ak Parti üyelerini selamlar, şahsınızda tüm Türkiye vatandaşlarına esenlik ve refah dilerim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahir Yağcılar Ak Parti Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title