Haberler

Kosova Başbakanı Mustafa'dan Davutoğlu'na Taziye Mesajı

Ankara'da meydana gelen kanlı saldırı sonrası Kosova Başbakanı İsa Mustafa, mevkidaşı Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na taziye mesajı gönderdi.

Ankara'da meydana gelen kanlı saldırı sonrası Kosova Başbakanı İsa Mustafa, mevkidaşı Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na taziye mesajı gönderdi.

Mustafa, gönderdiği taziye mesajında Kosova halkı ve Kosova Hükümeti adına patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Türkiye halkına başsağlığı dillerim. Bu acı günde Kosova, Türkiye'nin yanındadır. Kosova halkının, Türkiye halkı ile aynı acıyı paylaşmaktadır.

Türkiye güçlü bir ülke olarak, terörizmi eninde sonunda hüsrana uğratacak dedi.

Avusturya'da temaslarda bulunan Kosova Başbakan Yardımcısı Haşim Taçi, Başbakan Davutoğlu'nu arayarak taziyelerini iletti. Taçi, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajında Saldırı ile şoke olduk. Kosova halkı ve kendi adım adına bu kara günde Türkiye'nin yanındayız dedi.

KOSOVA BASINI TERÖRİSTLERİN BARBARCA SALDIRISI

Kosova'da yayın yapan Bota Sot gazetesi internet sitesinden 'Türkiye'nin Yanındayız' başlığı ile gelişmeleri okuyucularına duyurdu. Kosova basını saldırıyı 'Teröristlerin barbarca saldırısı' olarak duyurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu İsa Mustafa Türkiye Kosova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title