Haberler

Kösem Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı! Sultan Murad Savaş Açıyor

Güncelleme:

Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in 2.sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Muhteşem Yüzyıl: Kösem 2.sezon 1.bölümünde Sultan Murad'ın öfkesi, dik başlı Kösem Sultan ile çatışacak.

Muhteşem Yüzyıl : Kösem'in 2.sezon 1.bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından heyecan doruğa çıktı. Star TV'ye veda eden dizi yeni kanalı Fox TV'de, 14 Kasım akşamı yeni sezona başlayacak. Bu sezon Sultan Murad validesi Kösem Sultan'a adeta savaş açıyor.

'SULTAN AHMET HAN'DAN OLMA, VALİDE KÖSEM'DEN DOĞMA...'

Muhteşem Yüzyıl: Kösem, genç yaşta tahta gelen IV.Murad'ın hayatını ve Kösem Sultan ile saltanat kavgasını anlatıyor. I.Ahmed'in varisi olan IV.Murad sert kişiliği, öfkesi ve disiplinli yapısıyla tanınıyor.

SİGARA, ALKOL, KAHVE YASAKLAYAN PADİŞAH: TÜTÜN İÇENLERİ ÖLDÜRÜN

Tarih kaynaklarında IV.Murad'ın, büyük İstanbul yangını sonrası ayaklanma çıkma ihtimalini ortadan kaldırmak için tüm kahvehaneleri yıktırdığı biliniyor. Sigara, alkol, kahveyi de yasaklayan padişah, denetimin sağlanması için kılık değiştirerek halkın arasına iniyor ve tütün kullananları tek tek tespit ediyordu. Tütün içenlerin öldürülmesine dair fetva çıkardığı da anlatılıyor.

SAVAŞ BAŞLIYOR: ÖFKESİ KÖSEM SULTAN'A ENGEL OLACAK MI?

2.sezon fragmanında da görüldüğü üzere, Sultan Murad Han'ın öfkesinin tavan yaptığı anlaşılıyor. Kösem Sultan'ı Saltanat Naibeliğinden men eden Murad Han, adeta validesine savaş açıyor. 'Savaş' sözcüğü hemen hemen her karakterin ağzında vurgulanarak sezonun gidişatı hakkında büyük ipuçları veriyor.

NURGÜL YEŞİLÇAY, ZEYNEP FARAH ABDULLAH VE DAHASI...

Nurgül Yeşilçay, Metin Akdülger, Zeynep Farah Abdullah ve Caner Cindoruk gibi güçlü bir kadro barındıran dizi yeni sezona iddialı giriyor. Nurgül Yeşilçay dizide Kösem Sultan'ı canlandırıyor.

YENİ KANALI VE YENİ GÜNÜNDE

14 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00'da Fox TV kanalında yayınlanacak dizinin 2.sezon 1.bölümü merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sultan Murad Han Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan Fox Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title