Haberler

KOSBİ üyeleri yine devler liginde

Güncelleme:

KOSBİ'nin başarı karnesi


İstanbul Sanayi Odası(İSO) tarafından açıklanan 2015 yılı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu çalışmasında İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) üyesi 4 firma bu yılda listede yerini korurken, Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın açıkladığı Ege'nin en büyük 100 firması arasında da 11 KOSBİ üyesi firma yer aldı. İSO'nun açıkladığı 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında 60 Ege Bölgesi Sanayi Odası üyesi şirket yer aldı. Merkezi İstanbul, Ankara ya da başka şehirlerde olmasına rağmen üretimleri İzmir'de olan firmaların esas alındığı EBSO listesindeki sonuçlara göre 2015 yılı 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nun yüzde 12'sini EBSO üyesi firmalar oluşturdu. EBSO'nun ilk 100 listesine giren firmalardan 43'ü aynı zamanda İSO 500 Büyük listesine girme başarısı gösterdi.

KOSBİ'den 4 firma tekrar listede

İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasından 4 KOSBİ üyesi işletme yerini korudu. Listede Pınar Et 176, Akdeniz Kimya 257, Kansai Altan Boya 280 ve Ege Seramik 369. sırada yer aldı.

EBSO listesinde 11 KOSBİ'li

EBSO tarafından açıklanan Ege Bölgesi'nin ilk 100 büyük sanayi kuruluşu listesinde de 13. sırada Pınar Et, 21. sırada Akdeniz Kimya, 25. sırada Kansai Altan Boya, 37. sırada Ege Seramik, 48. sırada Ve-Ge Hassas Kağıt, 63. sırada Alkim Kağıt, 70. Sırada Agrobest Grup, 75. sırada Kaplamin Ambalaj, 87. Sırada BTM Bitümlü Tecrit Maddeleri, 91. sırada Kütaş Tarım Ürünleri, Viking Temizlik de 93. sırada yer aldı.

Gurur verici tablo

Ege Bölgesi ve Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşları sıralamalarında KOSBİ firmalarının yer almasından büyük gurur duyduklarını dile getiren KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, bölge firmalarının uluslararası rekabet şartlarına ayak uydurması için çalıştıklarını söyledi. KOSBİ olarak sanayicilerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri en hızlı şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Porsuk, "Bu başarı hepimizi gururlandırıyor. Önümüzdeki yıllarda da daha fazla KOSBİ üyesi firmayı listelerde görme mutluluğu yaşayacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Sanayi Odası Kemalpaşa Türkiye İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title