Haberler

Koşar: Trabzonlular F.Bahçelileri Bağırlarına Basacaklardır

Güncelleme:

TFF Yönetim ve İcra Kurul Üyesi Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, "Trabzonlular bütün Fenerbahçelileri bağırlarına basacaklardır" dedi.

TFF Yönetim ve İcra Kurul Üyesi Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, "Trabzonlular bütün Fenerbahçelileri bağırlarına basacaklardır" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) oluşturduğu Profesyonel Kurul, Türkiye'de "Gidilmedik Kulüp, Gezilmedik Tesis Kalmayacak" sloganı ile ziyaretlerini sürdürüyor. Bugüne kadar 100'e yakın kulübü ziyaret eden, tesislerini gezen ve sorunlarını dinleyen Profesyonel Kurul, Tokat spor Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp ziyaretine, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ile TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Üyesi Mustafa Beyazlı'nın yanı sıra, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Çankırı spor Başkanı Sevda Karaali, Denizli Belediye spor Başkanı Ruşan Uzunoğlu, Anadolu Üsküdar 1908 Başkanı Murat Şahin ve Fatih Karagümrük spor A.Ş. Başkanvekili Cengiz Günaydın da katıldı. Tokat spor Kulübü Başkanı Emin Yılar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet incelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

TFF Yönetim ve İcra Kurul Üyesi Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokat spor'un gelebileceği en güzel yere kadar geldiğini belirterek, "Tokat spor'un bu başarısını gözardı edersek herkese saygısızlık etmiş oluruz. Mağlubiyete de belli guruplardan sonra para verseydiniz denecek olabilir. Bu iki yıllık bir statü. Noksanları, olması gerekenler vardır. Bunları tamamlamamız lazım. Belli bir kariyerden sonra mağlubiyete de verilmesi lazım. Değerlendirilmeli, değerlendirmek için buradayız. Tokat spor, Ziraat Türkiye Kupası'na katılmasından ve başarısından dolayı TFF'den 1,5 milyon TL'ye yakın bir gelir elde etti" dedi.

"TRABZONLULAR BÜTÜN FENERBAHÇELİLERİ BAĞIRLARINA BASACAKLARDIR"

Toplantı çıkışında basın mensuplarının Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzon spor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayla ilgili sorularına ise Koşar şöyle cevap verdi: "Hiç bir gerginlik söz konusu değil. Geçen bir televizyon programında izledim. Trabzon spor'umuzun başkanı, Fenerbahçe spor kulübümüzün yöneticilerini ve taraftarlarını gayet iyi ağırlayacaklarını ifade ettiler. Zaten her iki güzide kulübümüze yakışan budur. Bizim ülkemizin birlik ve beraberliğe, kardeşliğe çok ihtiyacı olduğu bu dönemde ve sporun barış ve kardeşlik olduğunu da kabul edersek hiç böyle kısır çekişmelere bizim ihtiyacımız yok. Biz medeni bir ülkeyiz, ön görülü bir ülkeyiz. O yüzden inşallah Trabzonlular bütün Fenerbahçelileri bağırlarına basacaklardır. Maç 90 dakika, iyi olan kazanır ama çok küçük de olsa bu küçük gerginlikte Fenerbahçe ile Trabzonspor arasından kalkar. Bizim kardeşliğimize, barışımıza da katkıda bulunurlar diye düşünüyorum."

Bu arada TFF Yönetim ve İcra Kurul Üyesi Mustafa Beyzalı da bu yıl yaptıkları çalışmalar doğrultusunda alt yapı ile ilgili bir takım gelişmeler olduğunu, bunların zamanı geldiğinde kulüplerle paylaşılacağını kaydetti.

Tokatspor Kulüp Başkanı Emin Yılar ise Tokatspor'un kupa maçlarından gelirinin kulüp için büyük bir gelir olduğunun altını çizerek, bu gelirler doğrultusunda kulübün hukuka, federasyon ve icraya yansımış bütün borçlarını ödediklerini ifade etti.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali de düzenlenen projeye davet edilmesinden dolayı memnun olduğunu söyledi. Kupada, Süper Lig takımları ile 2. Lig takımları arasındaki gelir uçurumunu vurgulayan Karaali, "İki süper lig kulübü ile oynuyoruz. Onlar iddiadan 75 bin TL alırken biz 55-35 bin TL alıyoruz. Buradaki fırsat eşitliği sanırım gözden kaçtı. Biz sizin öncülüğünüzde bir ihtiyaç olduğunu gündeme taşıdığımızda yönetim kurulu gereken girişimlerde bulunacaktır" diye konuştu.

Ziyaretin sonundan kulüp başkanı ve federasyon yetkilileri günün anısına birbirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Karaali Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title