Haberler

Korna Çaldı Diye Altı Kamyoncu Orakla Saldırdı

Kız Arkadaşıyla Önceki Gece Saat 23.00 Sıralarında Göktürk Köyü'nden Piknikten Dönen 27 Yaşındaki Zafer Tanju Otomobiliyle Seyrederken, Alibeyköy'deki Hasdal Kışlası Önünde Yan Yana Giden İki Hafriyat Kamyonundan Yol İstedi.

KIZ arkadaşıyla önceki gece saat 23.00 sıralarında Göktürk Köyü’nden piknikten dönen 27 yaşındaki Zafer Tanju otomobiliyle seyrederken, Alibeyköy’deki Hasdal Kışlası önünde yan yana giden iki hafriyat kamyonundan yol istedi.

Israrla yol vermeyen kamyonların peşinden Alibeyköy Kemerburgaz Caddesi’ne kadar gelen Zafer Tanju otomobilin kornasına bastı. Fren yapıp ellerinde levye ve orakla inen kamyoncular, Zafer Tanju’yu kız arkadaşının gözü önünde tartaklayarak otomobilden indirdi. Yoldan geçen diğer kamyoncular da durarak arkadaşlarına katıldı.

Sayıları 6’yı bulan kamyoncular, levye ve orakla Tanju’ya vurdu. Bu sırada O-2 Otoyolu’ndaki bir trafik kazasına giden ambulanstaki bir sağlık ekibi olanları görünce durdu. Ambulanstakiler yerde kanlar içinde yatan Zafer Tanju’ya yardım etmek için inince kamyoncular kaçtı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Zafer Tanju’nun hayati tehlikeyi atlattı. Alınan ifadeler doğrultusunda kamyonlardan birinin plakasının 34 UFN 58 olduğunu belirleyen polis, saldırıya karışan kamyoncuları arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title