Haberler

Korkuteli'nde Osb Kurulacak

Korkuteli ilçesine kurulacak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kapsamında değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Korkuteli ilçesine kurulacak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kapsamında değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Ak Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve siyasi parti ilçe başkanları, Ballık ve Bucak yollarında inceleme yaptı.

Arazileri inceleyen heyet, daha sonra toplantı düzenleyerek, yeni kurulacak OSB'yi değerlendirdi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Sümer, seçimlerde hazırladıkları projelerin takipçisi olarak Korkuteli'nde olduklarını ifade etti.

Yeni istihdam alanları sağlayacak Korkuteli Organize Sanayi Bölgesi'nin Antalya'nın sanayileşme anlamında önemli bir sorununu çözeceğini dile getiren Sümer, şunları kaydetti:

"Bilindiği üzere Antalya organize sanayi bölgesi tam kapasite ile hizmet vermekte, hiçbir boş alan olmadığı için yeni sanayici ve iş adamlarının taleplerine cevap veremiyor. Bu nedenle yeni bir organize sanayi bölgesi ihtiyaçtan çok zorunluluk haline gelmiştir. Bugün bizler Antalya'mız için siyasi parti gözetmeksizin aynı masa etrafında bir araya geldik. Bu yatırımın sadece Korkuteli'yi ilgilendiren bir yatırım olmadığının hepimiz farkındayız."

Turizmin ve tarımın başkenti olan Antalya'yı sanayinin ve ticaretin de başkenti yapmayı hedeflediklerini belirten Sümer, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlara verdikleri sözleri yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Enç ise, Korkuteli'ne kazandırılması planlanan karma sanayi bölgesi için oldukça yoğun bir talep olduğunu dile getirdi.

ATSO Başkanı Çetin de, Korkuteli'ne kazandırılması planlanan sanayi bölgesinin Karma Sanayi bölgesi olacağını ifade etti.

Korkuteli'de 4 milyon 600 bin metrekarelik bir alanda farklı sektörlerde faaliyet gösteren tesislerin yer alacağı bir sanayi bölgesi düşündüklerini vurgulayan Çetin, "Bunun içine en başta bölgemizde yetişen ürünler, mermer, makine üretimi gibi karma sanayi şeklinde gıda ve hammadde alanında birçok sektör giriyor. Bu kapsamda bu bölgede kurulacak bir sanayi bölgesi Korkuteli'nin, Elmalı'nın, Bucak'ın çehresini değiştirecek." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Korkuteli AK Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title