Haberler

Korku Filmi İzlerken Sinemada Ölen Adamın Cesedi Kayboldu

Güncelleme:

Hindistan'da sinemada korku filmi izleyen yaşlı adam kalp krizi geçirerek öldü. Otopsi için başka hastaneye nakledilmesi gereken cesedin kaybolduğu ortaya çıktı.

Hindistan'ın güneydoğu eyaletlerinden olan Tamil Nadu'ya bağlı Tiruvannamalai kasabasında geçtiğimiz perşembe günü Sri Balasubramaniar sinemasında yaşanan olayda, ismi açıklanmayan 65 yaşındaki adam Hollywood yapımı 'Korku Seansı 2' (The Conjuring 2) filmini izlediği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Filmin en korkunç sahnelerinden birinde yanında bulunan arkadaşına göğsünde şiddetli bir ağrı hissettiğini söyleyen adam daha sonra sinema salonunda yere yığıldı.

ARKADAŞI CESETLE SIRRA KADEM BASTI

Aslen Andhra Pradesh eyaletinden olduğu bildirilen adam acilen Old Government Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane yetkilileri, yakınlarından otopsi işlemi yapılması için ölen adamın naaşının Tiruvannamalai Government Medical College Hastanesi'ne götürülmesini isteyince cesedin kayıp olduğu ortaya çıktı. Polisin başlattığı inceleme sonrasında ölen adamın cesedinin ve arkadaşının sırra kadem bastığı anlaşıldı.

MANASTIRDA TUTULDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Polis soruşturmayı genişletince ölü adamın cesedinin, bir manastırın ruhsal inziva bölümünde tutulduğu bilgisine ulaştı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, arkadaşı telaş içinde cesedi bir motorlu çekçeğe yükleyerek kaldıkları bölgeye doğru gitti. Polis ölen adamın kimliğini belirlemek için çekçek şoförlerini ve pansiyon sahiplerini sorgulamaya aldı.

Korku Seansı 2 adlı film, gösterime girdiği haziran ayı başından beri dünya çapında 104 milyon dolardan fazla hasılat yaptı. İlki 2013 yılında çekilen korku filminin devamı olan Korku Seansı 2'de, yaşanan doğaüstü olaylar konu ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Hollywood Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

...........:

reklam daha korkunç olsun diye mantık dışı işlere başvuruyor salaklar

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title