Haberler

Körfez Karting ile Renklendi

Güncelleme:

2014 Türkiye Karting Şampiyonası 6.ayağı, 18-19 Ekim tarihlerinde 4 kategoride 12 yarış olarak Körfez Karting Pisti'nde koşuldu.

Türkiye Karting Şampiyonası 6. Ayak yarışları İstanbul Karting ve Otomobil Kulübü organizasyonuyla 18-19 Ekim tarihlerinde Körfez Karting Pisti'nde yapıldı.

Her kategoride yapılan 3'er yarış sonrasında Mini kategoride Pars Erdem, Formula Junior'da Mert Dalkıran, Formula Senior'da Berkay Besler, Formula Masters'da Mehmet Yaman birincilikleri paylaştılar.

Mini kategoride ilk yarışı Zekai Özen kazanırken Pars Erdem ikinci, Ömer Asaf Kolot üçüncü oldular. Pazar günü yapılan 2. yarışta Pars Erdem birinciliği alırken Kerim Sülyak ikinci Ateş Erdem üçüncü bitirdiler. Son yarışta Pars Erdem yine birinci olarak 57 puanla 6. Ayağın da birincisi oldu. Üçüncü yarışta Kerim Sülyak ikinci, Zekai Özen üçüncü oldu. Gün sonunda 57 puanla birinci olan Pars Erdem'in ardından 48 puanla Zekai Özen ikinciliği, 47 puanla Kerim Sülyak üçüncülüğü aldılar.

Formula Junior'da ilk yarışı Zeynep Şen birinci tamamladı. Mert Dalkıran ikinci, Bora Özcan üçüncü oldu. Pazar günkü 2 yarışı da kazanan Mert Dalkıran Ayak birinciliğini kazandı. İkinci yarışta Bora Özcan ikinci, Zeynep Şen üçüncü olurken, son yarışa ikinciliği Zeynep Şen, üçüncülüğü Özdemir Altıok aldı. Böylece 57 puanla Mert Dalkıran 6. Ayağı birinci tamamladı. 52 puanla Zeynep Şen ikinci, 45 puanla Bora Özcan üçüncü oldu.

Formula Senior'da Berkay Besler yine 3 yarışı da kazandı ve ayağı 60 puanla birinci bitirdi. Yiğit Çetin 2 ikincilik ve 1 üçüncülük alarak toplam 49 puanla ikinci olurken, 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 dördüncülük alan Sarp Kuzey Eroldu ayağın üçüncüsü oldu. Muratcan Eğilmez'e 3. yarışta aldığı üçüncülük yetmedi.

Formula Masters'da ise 3 yarışı da Mehmet Yaman birinci, Süleyman Kolot ikinci, Ezel Seçilmiş üçüncü tamamladı. 6. Ayak sonucu da bu sıralama şeklinde oluştu.

Türkiye Karting Şampiyonası 15-16 Kasım'da yapılacak 7. Ayak yarışıyla tamamlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeynep Şen İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title