Haberler

Körfez'de Zincirleme Trafik Kazası: Üç Yaralı

100 karayolunun Körfez ilçesi Yarımca Liman kavşağı mevkisinde trafik yoğunluğu ve yağışlı havanın etkisiyle zincirleme kaza meydana geldi.

D-100 karayolunun Körfez ilçesi Yarımca Liman kavşağı mevkisinde trafik yoğunluğu ve yağışlı havanın etkisiyle zincirleme kaza meydana geldi.

Gebze ve Körfez gişeleri arasında yapılan çalışma sebebiyle yoğun trafikte Ankara istikametine giden K.B. idaresindeki özel bir şirkete ait kapalı kasa kamyonet, yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıktı. İçerisinde iki kişi bulunan kamyonet önce Ç.G. idaresindeki 34 HY 8646 plakalı otomobile çarparak savruldu. Kontrolden çıkan kamyonet sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 HL 6138 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan 34 HL 6138 plakalı otomobil Hayat Sokağında park halindeki 01 DE 1795 plakalı TIR'ın altına girdi. Otomobil içerisindeki iki yolcu araç içerisinde sıkıştı. Kazayı görenler tarafından haber verilen polis ve sağlık ekipleri yaralıları sıkıştıkları araçtan çıkarıp tedavi altına aldı. 34 HL 6138 plakalı araç içerisinde sıkışan ve isimleri öğrenilemeyen sürücü ve yolcu ile kaza sırasında kamyonetin ön koltuğunda oturan A.K. olay yerine gelen ambulansta ilk tedavileri yapıldıktan sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title