Haberler

Koray Aydın, Meral Akşener'i Suçladı: Cemaat Destek Oluyor

Güncelleme:

MHP'de genel başkan adayı Aydın, olağanüstü kurultay tartışmalarıyla ilgili, yaşananlar nedeniyle Akşener'i eleştirdi. Aydın, cemaatin Akşener'i desteklediğini söyledi.

MHP genel başkan adayı Koray Aydın, rakiplerinden Meral Akşener'in arkasında cemaat olduğu iddialarıyla ilgili "Bütün illerde cemaat mensuplarının onun mitinglerine organizasyon yapması, Meral hanımın üzerinde yoğunlaştığını gösteriyor. Destek olduğu kesindir" dedi.

NTV'ye konuşan Aydın, şunları söyledi:

"MUTABAKAT DIŞI DAVRANDI"

"Bir gün önce adı geçen dört arkadaşla birlikte bir toplantı yaptık. O toplantıda hukuka saygı gösterilmesi gerektiği, lehimize karar almış olan mahkemenin icrasının uygulanıp uygulanmadığını yerine tespit ettirmek, eğer bu uygulama orada yapılabilecekse devam etmek, hukuken yapılamayacaksa gerekli açıklamaları yaparak oradan ayrılmak şeklinde aramızda mutabakat oluştu. O mutabakata uygun olarak, delegeleri temsilen Yusuf Halaçoğlu orada açıklama yaptı. Daha sonra durum tespiti yapıldı. Avukatlar tutanaklar tuttu, biz de oradan ayrılmaya başladık. Ondan sonraki süreç bizim mutabakatımızda olan bir süreç değildir. Meral Hanım'ın demiri tutarak 'Bir karar gelinceye kadar ben buradan ayrılmayacağım, hadi gelsinler ayırsınlar' sözleri bizim mutabakatımızın dışındadır. Kendisinin bizden ayrıştırarak izlediği bir yol.

"OTOBÜSE ÇIKARAK SÜRDÜRDÜ"

Bir gece önce de toplandık, aramızda mutakabat sağladık. Ümit Özdağ televizyon programını erteledi, hanımefendinin basın toplantısı vardı, ertelendi. Öğleden sonra Anadolu Oteli'nin önüne geldi. 'Kurultay her yerde yapılır' dedi. Kongreyi nerede olursa yapacağını söyledi. Bir gün sonra yine farklı bir yol izleyerek, 4 kişinin mutabakatıyla olan şeyi daha sonra otobüsün üstüne çıkarak sürdürdü. Böyle bir yol izleneceği bilinseydi arkadaşlarımız da farklı bir yol izlerdi. Üç arkadaşla yapılan toplantının ruhuna, işin ciddiyetine uygun olmadığını düşünüyorum. Elbette kendisinin ayrı bir yol izlemesi hakkıdır. Anlaşılıyor ki, farklı yol çizecek. Sanki biz oradan erken ayrıldığımız gibi bir imaj yaratılması hakkaniyetle, dürüstlükle, samimiyetle yürütülen bir mücadeleye gölge düşürmek anlamına gelir. Bu hem Ümit Hoca'ya, hem Sinan Bey'e hem de şahsıma haksızlıktır.

"BİR ARKADAŞIMIZ MUHATAP"

Genel başkanımızın paralel iddiasını üzerime almıyorum. Bu işin muhatabı olarak bir arkadaşımız muhatap kılınıyor. Bütün illerde, o illerde yaşayan cemaat mensuplarının tek aday üzerinde birleşmesi, onun mitinglerine ve toplantılarını yoğun organizasyonlar yapılması Meral hanımın üzerinde yoğunlaştığını gösteriyor. Bu söylem olmaktan çıkmış, iller düzeyinde, bu hareketi temsil eden arkadaşlarımız nezdinde birtakım organizasyonları destekleme şekline dönüştüğünü biz de görüyoruz. Taban da görüyor. Bu cemaatçi olduğu anlamına gelmez. Ben fikir sahibi değilim. Ama oradan kendine destek olduğu kesindir. Ne tür bir ilişkiye dayanır, bilmem."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meral Akşener Koray Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (21)

Komiksiniz:

Ya hu Meral AKŞENER i kurtarıcı olarak gören akıldan noksanlar. siz işte hep bu şekilde yerin dibine girmeyi hakediyorsunuz. Tayyip ERDOĞAN gibi bir Lider için Meral AKŞENER i kurtarıcı görmek sizin acizliğinizi gösteriyor. Gülüyorum sizlere. Meral AKŞENER miş :)

7
49
yanıtYanıtla
SAMSUNLU:

KORAY BEY, DESTEK Mİ. . . ?KÖSTEK Mİ. . ?HAYROLA. . ?SEN OLMASANDA OLACAK SENİ DE BİZ İYİ BİLİYORUZ. .

33
2
yanıtYanıtla
SELÇUK:

MHP liler bu oyunlara gelmeyin AKP MHP yi karştırıyor

23
12
yanıtYanıtla
ali:

bir ülkücü onurlu olmalı koray ve devlet sizde zerresi yok. . . . . . . . . .

27
4
yanıtYanıtla
ZORRO:

YİYİN BİRBİRİNİZİ DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİRMİŞ

2
28
yanıtYanıtla
Pesartık:

Kadını karalamak için elinden geleni yapıyorlar

28
1
yanıtYanıtla
Misafir Misafir:

Sayın Koray Aydın bu hareketin lideri Sayın Akşener''dir, akıllı ol, kendini fasulye gibi nimetten sayıp, havalara girme. Siz Sayın Akşener''den sonra sıraya girin. Saygılarımla.

23
6
yanıtYanıtla
Misafir Misafir:

Sayın Akşener tam bir lider olduğunu gösterdi. Bende ondan sonuna kadar beklemesini isterdim ve bekledi, beni yanıltmadı, meydandan en son ayrıldı. O atmosferde kim olsa eşini veya çocuğunu veya arkadaşını fırçalar buda çok doğal bir insani durum, kısacası yanlış bir durum yok. Saygılarımla.

17
1
yanıtYanıtla
fenerbahçeli:

trabzonlu koray aydın sonunda kendinden bekleneni yaptı. tayipten farkın yok senin. bu cemaat neymiş arkadaş. ne tv kaldı ne gazete ne okul ne bürokrat hala gücü varmış gibi konuşuluyor. işin tuhafı artık cemaattende hiç savunma gelmiyor adamlarda bıkmış karşılık vermiyorlar

15
3
yanıtYanıtla
ALPER:

ben bir ülkücü olarak koray aydınla meral akşener ve diğer muhalif adayların beraber hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title