Haberler

Köpek Isıran İki Kişi 5 Saatte Hastaneye Ulaştırıldı

Ağrı'da, kar ve tipi nedeniyle yolu ulaşıma kapanan köyde köpek ısıran akraba 2 kişi için 112 Acil Servis ekipleri seferber oldu.

Ağrı'da, kar ve tipi nedeniyle yolu ulaşıma kapanan köyde köpek ısıran akraba 2 kişi, yaklaşık 5 saat süren çalışma sonucunda hastaneye ulaştırıldı.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde aralıklarla etkili olan kar yağışı ve soğuk hava yaşamı olumsuz etkiliyor. Ağrı merkeze 30 kilometre uzaklıktaki Aşağı Ağadeve köyünün yolu da kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Köyde yaşayan ve akraba oldukları öğrenilen Ahmet Işık (12) ve Nesrin Işık'ı (26) köpek ısırdı. Yaralanan 2 kişinin hastaneye götürülmesi için yetkililerden yardım istendi.

Bunun üzerine paletli ambulans tırın üzerine yüklenerek, 5 kişilik sağlık ekibiyle bölgeye hareket edildi. 10 kilometre uzaklıktaki Küpkıran köyü mevkisine gelen ekip, buradan köye paletli ambulansla devam etti.

Meşakkatli bir yolculuğun ardından köye ulaşan sağlık ekipleri, köpek ısırması sonucu yaralanan 2 kişiyi, evde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansa aldı.

Küpkıran mevkisine kadar kar üstü ambulansla getirilen 2 kişi, yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından Ağrı Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı. Yaralıların, genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. - Ağrı

Kaynak: AA / Güncel

Doğu Anadolu Bölgesi Ahmet Işık Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title