Haberler

Köpeğiyle Birlikte Zehirlendi

Güncelleme:

Antalya'nın Kemer ilçesinde zehirlenen köpeğine su içirdiği şişeden yanlışlıkla su içen vatandaş geceyi yoğun bakımda geçirdi.

Antalya'nın Kemer ilçesindeki ünlü tatil beldesi Çıralı'da kedi ve köpeklerin zehirlenerek ölmesi evcil hayvan sahiplerini isyan ettirdi.

KEDİ, KÖPEK, KİRPİ VE TAVUK

Edinilen bilgiye göre, Çıralı'da işletmecilik yapan vatandaşların kedi ve köpekleri, Sahil Caddesi'ndeki bir bahçede zehirlenmiş halde bulundu. Vatandaşların iddiasına göre 4'ü sahipli 6-7 kedi, 3 köpek yanında, 3 kirpi ve tavuk aynı bahçede zehirlenmiş olarak ölü bulundu.

TUZLU SU İÇİRDİ AMA FAYDA ETMEDİ

Köpeği zehirlenen vatandaşlardan, 38 yaşındaki pansiyon işletmecisi Recep İtaatli, Şeker isimli Jack Russell Terrier isimli köpeğini zehirlenmiş halde bulunca bir şişeyle tuzlu su içirdiğini ve otomobiliyle Kemer'deki veterinere götürdüğünü ancak köpeğin kurtarılamadığını söyledi.

KÖPEĞİN SAHİBİ DE ZEHİRLENDİ

Kemer'e giderken susadığını ve yanlışlıkla da köpeğine su içirdiği şişeyi kullandığını Söyleyen İtaatli, "Dudaklarım başlayarak uyuşma ve kulaklarımda zonklama başladı. Kemer'e dönmeye çalıştım ama otomobili kullanamaz duruma gelince 112'yi arayarak ambulansla hastaneye kaldırıldım" dedi.

"DUDAĞIMIN DEĞMESİ BİLE YETTİ"

Antalya'da bir hastanede sabaha kadar yoğun bakımda tedavi gördüğünü ifade eden İtaatli, kendisine tarım ilacı zehirlenmesi teşhisi konulduğunu belirterek "Zehir o kadar güçlüydü ki dudağımın değmesi bile yetti. Bu olayın sorumlusu bulunduğu takdirde davacı olacağım" diye konuştu.

"HAYVAN SEVMEYEN BİRİLERİ VAR"

Whisky isimli Alman Kurdu köpeğini zehirlenmiş halde ölü bulan 38 yaşındaki Pansiyon ve restoran işletmecisi Cemal Demir, bir süredir devam eden zehirleme olaylarının iki haftadır devam ettiğine dikkat çekerek "Köyde hayvanları sevmeyen ve zehirlemek için uğraşan birileri var diye düşünüyoruz. Çünkü Sahil Caddesi'nde bu olayların üst üste gelmesi pek hoş değil. Şu ana kadar gidip şikayette bulunmadık çünkü Recep İtaatli arkadaşımız da zehirlenip yoğun bakıma kaldırılmıştı, O'nun gelmesini bekledik. Pazartesi günü gidip şikayetçi olacağız ve sorumlunun bulunmasını isteyeceğiz" dedi.

"BAŞKA HAYVANLAR DA ÖLDÜ"

Dayı isimli köpeğinin zehirlendiğini söyleyen 48 yaşındaki Hüseyin Demir isimli esnaf ise bütün zehirlenmeler aynı yerde olduğu için bunu birilerinin yaptığını düşündüğünü belirterek hayvan ölümlerinin sorumlusunun bulunarak cezalandırılmasını istedi. Hüseyin Demir, 3 köpeğin zehirlenmiş bulunduğu aynı bahçede 6-7 kedi, 3 kirpi ve tavuk ölülerinin de bulunduğunu söyledi.

"HEP BİRLİKTE DAVACI OLACAĞIZ"

Evcil ve yabani hayvanların zehirlenmiş halde ölü bulunduğu iddia edilen portakal bahçesinin sahibi Nihat Karataş da buldukları hayvanları bahçeye gömdüklerini belirterek "Hayvanları zehirleyenlerin bulunup adalete teslim edilmesini istiyoruz. Hep birlikte davacı olacağız. Artık hayvanların ölmesini istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili Teikrova Jandarma Karakol Komutanlığı'nın soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jack Russell Antalya Çıralı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title