Haberler

Köpeğe Çarpmamak İçin Direksiyon Kırdı: 3 Ölü, 5 Yaralı

Güncelleme:

Konya'da bayram ziyaretinden dönen içinde 2 ailenin bulunduğu otomobil, köpeğe çarpmamak için şarampole yuvarlandı. 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Konya'da bayram ziyaretinden dönen ve içinde 2 ailenin bulunduğu otomobil, sürücünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu kontrolden çıkarak, şarampole yuvarlanıp takla attı. Kazada 2'si çocuk 3 kişi öldü, 2'si çocuk 5 kişi yaralandı.

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN DİREKSİYONU ÇEVİRDİ

Kaza, dün saat 20.45 sıralarında Konya-Adana karayolunun 14'üncü kilometresinde meydana geldi. Nafiz Türköz yönetimindeki 42 M 4710 plakalı otomobille, bayram ziyaretinden dönerken önüne köpek çıktı. Türköz, köpeğe çarpmamak için direksiyonu sağa doğru çevirince araç kontrolden çıkıp, şarampole yuvarlanarak takla attı. Kazada, sürücü Türköz ile eşi Ebrar Türköz, çocukları Betül Türköz, Tuncay Türköz ve bacanağı Emre Dikmen yaralandı. Yaralı Emre Dikmen'in eşi 32 yaşındaki Rukiye Dikmen ve oğlu 12 yaşındaki Raşit Dikmen olay yerinde, sürücü Türköz'ün 3 yaşındaki oğlu Rıfkı Türköz de kaldırıldığı hastanede öldü. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dikmen Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Sebep köpek değil:

ufacık bir arabaya 8 kişi biner mi be kardeşim ? yolculardan biri kesin şöförün hareketini kısıtlamıştır.

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title