Haberler

Konya Tahıl Ambarı Konya'da 120 Bin Lira Değerinde Mısır Tohumu Hırsızlığı

Tahıl ambarı Konya'da 120 bin lira değerinde mısır tohumu hırsızlığıTürkiye'nin tahıl ambarı olarak bilinen Konya'da polis tarafından bir depodan piyasa değeri yaklaşık 120 bin lira olan 7 ton mısır tohumunu çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Tahıl ambarı Konya'da 120 bin lira değerinde mısır tohumu hırsızlığı

Türkiye'nin tahıl ambarı olarak bilinen Konya'da polis tarafından bir depodan piyasa değeri yaklaşık 120 bin lira olan 7 ton mısır tohumunu çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine, geçtiğimiz hafta, Karatay İlçesi Elmacı Mahallesi'nde bulunan bir depodan piyasa değeri yaklaşık 120 bin lira olan 7 ton mısır tohumun çalındığı ihbarı ulaştı. Gece gerçekleşen olay üzerine çalışma başlatan polis, çevrede yaptığı araştırma ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda beyaz bir TIR'ın depodan ayrıldığı bilgisine ulaştı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, TIR'ın plakasını tespit ederken, aracın Çumra İlçesi istikametine gittiğini belirledi. Çumra ve Güneysınır İlçeleri'nde araştırmasını derinleştiren polis, birbirleriyle bağlantılı olarak hırsızlığı gerçekleştirdikleri iddiasıyla İhsan Y. (31), Mustafa E. (28) ve Sadettin B.?yi (36) gözaltına aldı. Yapılan sorgularında İhsan Y. ve Mustafa E. suçu kabul etmezken, olayı gerçekleştirdiğini ileri süren Sadettin B.?nin verdiği adreste çalınan tohumlara ulaşıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Karatay Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title