Haberler

Konya'da Suriyeliler Evinde Linç Edilmek İstendi

Güncelleme:

Konya'da 16 yaşındaki İ.Ö.'yü bıçaklayan Suriyeli genç, yakınlarının evine sığındı. Öfkeli vatandaşlar Suriyelilerin evini basarak, aileyi linç etmeye kaltı.

Konya'da 16 yaşındaki İ.Ö., iddiaya göre yan bakma nedeniyle tartıştığı Suriye uyruklu 17 yaşındaki C.E.H. tarafından karnından bıçaklandı. Olayın ardından İ.Ö.'nün yakınları ve mahalleli, C.E.H.'nin saklandığı arkabasının evine taşla saldırıp, kapıyı kırıp içeri girerek evdeki aileyi ve C.E.H.'yi linç etmek istedi. Polisin olay yerine erken gelmesiyle aile, öfkeli kalabalığın elinden kurtarıldı.

YAN BAKMA MESELESİ

Olay, dün saat 21.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Esenler Mahallesi Bağdat Sokak içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, parkta oturan İ.Ö. ve Suriyeli C.E.H. arasında yan bakma meselisi nedeniyle tartışma çıktı.

BIÇAKLAYIP KAÇTI

Tartışmanın büyümesi sonucu C.E.H. yanında taşıdığı bıçağı İ.Ö.nün karnına saplayıp kaçtı. Kanlar içinde kalan İ.Ö. yakınları tarafından yakındaki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. C.H.E. de aynı mahalledeki yakınlarının evine saklandı.

EVİ TAŞLADILAR

İ.Ö.'nün bıçaklanmasının ardından toplanan yakınları ve mahalleliden oluşan yaklaşık 100 kişi, C.E.H.'nin saklandığı evin önünde toplandı. Evin camlarını taşlayan kalabalık, penceredeki demirleri söktü.

LİNÇ ETMEYE KALTILAR

Bir grup öfkeli kalabalıkta kapıyı kırıp içeri girdi. C.H.E. ile evdeki aileyi linç etmek istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, aileyi linç olmaktan kurtardı. Öfkeli kalabalığı güçlüklü evden çıkardı. Ardından evin etrafında güvenlik çemberi oluşturdu.

11 SURİYELİ GÖTÜRÜLDÜ

Şüpheli C.E.H. ile evde bulunan ve aralarında çocuklarında olduğu 11 Suriyeli güvenlik önlemleri altında polis aracına bindirip, polis merkezine götürdü. Uzun süre evin önünde bekleyişini sürdüren kalabalık daha sonra dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Selçuklu Esenler Suriye Konya 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (13)

bilirkişi:

biz şehirde suriyeli istemiyoruz hepsi kaçak sigara satıyor 5 yaşındaki çocuğa bile burdan sesleniyorm eminiyet güçlerine allah rızası için denetleyin bunların işyerlerini gitsinler mülteci kampında kalsınlar ama şehirde asla istemiyorz sabaha kadar yatmıyorlar uyutmuyorlar bizi duyun biiz artık

16
5
yanıtYanıtla
bu dünya hepimize yeter:

sende yat uyu, kaçak sigarayı da alma. devletin kontrolleri var, sokmayıverirler. sana mı kaldı denetlemek, Allahın toprağından kimse kimseyi kovamaz.

yanıt5
yanıt8
DOBRA:

açın kapıları bunlar da bize yapılan darbenin arka planında olan avrupaya darbe yapsınlar.

19
1
yanıtYanıtla
DERBEDER:

HERZAMAN DEDİGİMİ TEKRAR YAZIYIM BURAYA ESAD BUNLARI BOŞUNA ÖLDÜRMÜYOR VATAN HAİNİ BUNLAR

17
2
yanıtYanıtla
yazıklar olsun:

Git ozaman Esadın vatandaşl ol. Sana yakışır

yanıt9
yanıt9
Suri ol evi kap:

Asil darbeyi biz bu surilerden alacagiz

14
0
yanıtYanıtla
önemli degil:

kötü yönden yorum yazani hainlikten ihbar ediyorlar galiba. . millet tirstti

10
0
yanıtYanıtla
osman:

eğer birisi başka birisini bıçaklamışsa, polis yakalar, hapise atar. ailesinin suçu ne. ailesine linç etmeye kalkmak daha da kötü.

3
7
yanıtYanıtla
HE HE HE..:

BOŞA ÇENE YORMAYIN SOKAĞA ÇIKIN YÜRÜYÜN İSTEMİYORUZ DEYİPBAĞIRIN ŞİMDİ SOKAKLARDA BAĞIRMAK SERBEST

9
0
yanıtYanıtla
T.C:

İKİNCİ TERÖR BU SURİYELİLER BUNLARA NE VATANDAŞLIK NEDE ÜLKEMİZDE İSTEMİYORUZ BİZİM DELİKANLI YÜREKLİ MİLLETİMİZ BİZBİZE YETERİZ İNŞALLAH BU VATAN BİZİMGİBİLERİN DÜŞMANA YER YOK SURİYELİLER TAPINI GEZMEYE BAŞLAMIŞLAR ŞİMDİDEN EVİNİ TERK EDENİN EVİNİ SOYMAYA V EYERLEŞMEYE YER ARIYORLAR.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title