Haberler

Konya'da Otobüs Ile Otomobil Çarpıştı 6 Yaralı

Konya'da otobüs ile otomobil çarpıştı: 6 yaralıKONYA'nın Ilgın İlçesi'nde otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Konya'da otobüs ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

KONYA'nın Ilgın İlçesi'nde otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza gece 01.30 sıralarında Ilgın Vefa Tanır Devlet Hastanesi önündeki kavşakta meydana geldi. Mehmet Kantarcı idaresindeki 42 FEP 21 plakalı otomobil ile seyir halinde iken kavşakta Kayseri-Afyon seferini yapan Ertuğrul Kalkan yönetimindeki 38 VS 238 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. Kaza sonrası hastaneye gittikleri öğrenilen otomobildeki Mehmet Kantarcı, Kemal Divrikli ve Şükran Divrikli ile 21 yolcunun bulunduğu otobüsteki Osman Sürke, Mehmet Sürke ve Zümrüt Akbey yaralandı. Otomobilin ön koltuğunda sıkışan Kemal Divrikli itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araçtan çıkarıldı.

Yaralılar Ilgın Vefa Tanır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kantarcı Tanır Ilgın Konya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title