Haberler

'Köpeğe Niçin Tekme Attınız' Kavgası: 2 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Suriyeli ve Türk gençler arasındaki "köpeğe niçin tekme attınız" kavgasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Halk Suriyelileri linç etmeye kalktı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, iddiaya göre sokak köpeğini tekmeleyen Suriye uyruklu 4 kişiye "Köpeğe niçin tekme attınız" diyerek uyarıda bulunan 18 yaşındaki Mehmet Bayraktar ile grupta soyadı belirlenemeyen 21 yaşındaki İbrahim adlı bir genç, çıkan kavgada bıçaklanarak öldü.

"KÖPEĞE NİÇİN TEKME ATTINIZ" KAVGASI

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Beyşehir ilçesinin Prof. Dr. Yılmaz Muslu Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Bayraktar, iddiaya göre Suriye uyruklu bir grubun sokak köpeğini tekmelemesi üzerine gruba "Köpeğe niçin tekme attınız" diyerek uyarıda bulundu. Bunun üzerine Bayraktar ile Suriye uyruklu 4 kişi arasında kavga çıktı.

5 KİŞİ BIÇAKLA YARALANDI

Kavganın büyümesi üzerine iki tarafta birbirine bıçakla saldırdı. Çıkan bıçaklı kavgada Mehmet Bayraktar ile soyadı belirlenemeyen Suriye uyruklu İbrahim adlı bir genç, yine soyadı belirlenemeyen 20 yaşındaki Kasım, 26 yaşındaki Abdullah Muhammed ve 22 yaşındaki Ahmed Sadi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KALABALIK, SURİYELİLERE SALDIRMAK İSTEDİ

Olayı duyan Mehmet Bayraktar'ın yakınları ise hastane önünde toplandı. Kalabalık, hastaneye girerek yaralı Suriyelilere saldırmak isterken, polis kalabalığa engel oldu. Kalabalığın sayısı bir anda artınca bu kez jandarmadan takviye kuvvet çağrıldı. Kalabalığın hastaneye girmekte ısrar etmesi üzerine polis, biber gazıyla müdahalede bulundu. Ardından Konya kent merkezinden çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi takviye olarak çağrıldı.

SURİYELİ GENÇ HASTANEDE ÖLDÜ

Polis ve jandarma hastanenin acil servisi önünde önlem aldı. Bu sırada Suriyeli uyruklu yaralılardan İbrahim adlı genç ameliyat sırasında yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Yaralılardan biri ambulansla Konya'ya sevk edildi. Diğer iki yaralının ise can güvenliği nedeniyle Konya'ya sevk edilmesine karar verildi.

SİVİL POLİS ARACINA SALDIRDI

Ancak öfkeli kalabalık yaralıların hastaneden çıkmasına izin vermeyince, iki yaralı, hastanenin arka kapısında bekleyen sivil plakalı polis aracına bindirilip, hastaneden uzaklaştırılmak istendi. Durumu fark eden kalabalık, bu kez sivil polis aracına tekme ve yumruklarla saldırdı. Polis, gruba müdahalede bulundu. Bu sırada biber gazından etkilenen bir kişi de yakınları tarafından hastaneye kaldırdı.

Yaralı 2 kişinin ise ilçe merkezi dışında sivil polis aracından ambulansa alınıp, Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

TÜRK GENÇ ÖLÜNCE KALABALIK GALEYANE GELDİ

Kalbine saplanan bıçak darbesiyle yaralanan Mehmet Bayraktar da yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Acil servis önünde bekleyen ve Bayraktar'ın öldüğünü öğrenen yakınları, tekrar hastaneye girip yaralı Suriyelilere saldırmak istedi. Bunun üzerine arbede çıktı. Öfkeli kalabalık, kendilerini görüntüleyen gazetecilere de saldırmak isterken, polis engel oldu.

GERGİN BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Sabah saatlerinde sakinleşen kalabalığın bir kısmı hastane önünden ayrılırken, bir kısmı da beklemeye devam etti. Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ile İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, hastaneye gelip, incelemede bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bayraktar Beyşehir Suriye Konya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (172)

hamudi:

türkler kadar irkci millet yok dünyada simdi kürtleri daha iyi anliyorum. Ben bir arapim kimseye zararim yok her suriyeli arap kötü degilki sanki her türk melek gibi.

10
40
yanıtYanıtla
turan:

defol git o zaman ülkemizden

yanıt28
yanıt1
MERTBERLIN:

ZATEN SIZ ARABLAR MÜSLÜMANSINIZ GELDE ALMANYADA GÖR HER PISLIGIDE YAPARSINIZ KÖSE BASLARINDA ESRAR SATARSINIZ YAPMADIGINIZ PISLIK YOK SONRADA ARABIZ MÜSLÜMANIZ HADI ISINE HER PISLIGI MÜSLÜMANLAR YAPIYOR

yanıt13
yanıt1
DEFOL:

sizi petrol bitince düşünemiyorum yatın kalkın Allaha şükredin.

yanıt11
yanıt1
devrimci bero:

olum hamudi kürtleri isine karistirma biz kürtler sizler gibi degiliz. pkk suriyede isinizi bitiriyor Allaha sükürler olsun.

yanıt13
yanıt1
gerçekten:

hamudi memleketine defol. nankörleri istemiyoruz.

yanıt19
yanıt0
sinanIST:

hamudi git memleketini kurtarmaya buraya gelmissin rahat rahat yorum yaziyorsun hemde türkce. 4 milyon suriyeliyi vatanimizda kabul ettik sizlerde her türlü pislik yapiyorsunuz hala utanmadan bize irkci diyorsun yaziklar olsun size.

yanıt16
yanıt0
akpli:

ulan hamudi ben bedevi araplarıda gördüm kendi vatanı için askerlik yapmıyor yahudiye paralı askerlik yapıyor kendi halkına silah çekiyor sende onlardan birisin kesin para için yapamayacagınız iş yok

yanıt7
yanıt1
bravo:

ağzına saklık hamudi

yanıt4
yanıt8
TÜRK:

birde bunlara vatandaşşlık vereceğiz ha iyi izleyin lan bunlara vericeğimize türkmenlere dogu türkistanlılara verelim daha iyi

17
31
yanıtYanıtla
Tüm 172 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title