Haberler

Konya?da Kamyonetle Foseptik Çukuruna Düşen 2 İşçi Boğularak Hayatını Kaybetti

Konya'da kamyonetle foseptik çukuruna düşen 2 işçi boğularak hayatını kaybetti KONYA'da baz istasyonu tamir etmek gittikleri özel bir firmaya ait şantiye arazisinde etrafında hiçbir güvenlik önlemi bulunmayan ve üzeri karla kaplı 6 metre derinliğindeki foseptik çukuruna kamyonetle düşen 47 yaşındaki Seyit Ahmet Kurt ve 30 yaşındaki Muharrem Çağlar boğularak yaşamını yitirdi.

Konya'da kamyonetle foseptik çukuruna düşen 2 işçi boğularak hayatını kaybetti

KONYA'da baz istasyonu tamir etmek gittikleri özel bir firmaya ait şantiye arazisinde etrafında hiçbir güvenlik önlemi bulunmayan ve üzeri karla kaplı 6 metre derinliğindeki foseptik çukuruna kamyonetle düşen 47 yaşındaki Seyit Ahmet Kurt ve 30 yaşındaki Muharrem Çağlar boğularak yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 07.30 sıralarında Konya- Karaman Karayolu Gökhüyük mevkiinde bulunan ve özel bir firmaya ait olan yol yapım şantiyesi içerisinde meydana geldi. Şantiye içerisinde bulunan ve çalıştıkları firmaya ait baz istasyonunun arıza yaptığını öğrenen evli ve 3 çocuk babası tekniker 47 yaşındaki Seyit Ahmet Kurt, arkadaşı evli ve 1 çocuk babası 30 yaşındaki Muharrem Çağlar ile birlikte şantiyeye geldi. Şantiyede kimsenin bulunmadığı sırada bölgeye gelen Ahmet Kurt yönetimindeki 06 DG 3193 plakalı kamyonet ile şantiye içerisindeki baz istasyonunun bulunduğu bölüme doğru ilerlerken üzeri metal saç ile kapatılmış, etrafında hiçbir güvenlik önlemi bulunmayan ve üzeri karla kaplı olduğu için de fark etmediği 6 metrekare çapındaki foseptik çukuruna düştü.

Bir süre sonra şantiyeye gelen işçiler, teknikerlerin içerisi atık su dolu olan yaklaşık 6 metre derinliğindeki foseptik çukuruna düştüğünü gördü. Olay yerine itfaiye ve 112 acil servis ekipleri çağırıldı. Uzun süren uğraşlar sonrası foseptik çukurundan çıkarılan kamyonetin içerisindeki Seyit Ahmet Kurt ve Muharrem Çağlar'ın boğularak hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kurt ve Çağlar'ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Yapılan adli işlemlerin ardından ailelerine teslim edilen Seyit Ahmet Kurt Musalla Mezarlığı'nda, Muharrem Çağlar, ise Üçler Mezarlığı'nda bugün öğle namazından sonra toprağa verildi. Şantiyedeki kazanın hemen ardından hayatını kaybeden işçilerin arkadaşları tarafından cep telefonu ile çekilen görüntü ve fotoğraflar korkunç olayı gözler önüne serdi.

Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Çağlar Seyit Ahmet Karaman Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title