Haberler

Konya'da Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Konya’da henüz kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından sol karın boşluğundan bıçaklanan 37 yaşındaki bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Konya'da henüz kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından sol karın boşluğundan bıçaklanan 37 yaşındaki bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Aydınlık Evler Mahallesi Ziya Ül Hak Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 37 yaşındaki A.M. ile kimliği belirsiz kişi ya da kişiler arasında henüz belirlenmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine kimliği belirsiz kişi yada kişiler, A.M'yi sol karın boşluğundan bıçakla yaralayıp olay yerinden kaçtı. Olayı gören vatandaşlar, sağlık ve polis ekiplerini arayarak haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası yaralı A.M., ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, şüphelileri belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title