Haberler

Konya: CHP Tuzlukçu İlçe Teşkilatı Mühürlendi

Konya'nın Tuzlukçu İlçesi'ndeki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı Olarak Kullanılan Büro, Belediyeye Kira Borcunu Ödemediği Gerekçesiyle Mühürlendi.

Konya'nın Tuzlukçu İlçesi'ndeki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı olarak kullanılan büro, belediyeye kira borcunu ödemediği gerekçesiyle mühürlendi.

Edinilen bilgiye göre, Tuzlukçu Belediyesi görevlileri aralarında CHP İlçe Teşkilatı'nın da bulunduğu belediye mülkiyetindeki bazı dükkanları 20 Ekim 2006 tarihinde ödenmesi gereken kira borcunu ödemediği gerekçesiyle 2 Kasım Perşembe günü mühürledi.

CHP Tuzlukçu İlçe Başkanı Cafer Bayık, ilçe teşkilatı olarak kullandıkları yerin birkaç aylık kira borcu olduğunu doğrulayarak, "Bir yanlış anlaşılmadan dolayı belediye memurları teşkilatın bürosunu mühürlemiş. Yaklaşık 20 dakika sonra Belediye Başkanı geldi ve yanlışlık olduğunu söyleyerek ilçe teşkilatını tekrar açtırdı" dedi.

Tuzlukçu İlçesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Suat Şahin ise "Benim CHP İlçe Teşkilatı ile ilgili bir kapatılma yapılacağından bilgim yoktu. Durumu öğrenir öğrenmez gerekeni yaptım, mühür kaldırıldı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title