Haberler

Konya Büyükşehir'den İlçelere Halı Sahalar

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yaptığı sosyal, kültürel hizmetlerin yanında spor yatırımlarına da ağırlık veriyor.

Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda ilk etapta Taşkent, Hadim ve Yunak'a yaptığı halı sahalarla gençlerin spora yönelmesini hedefliyor.

Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya merkezde ne varsa ilçelerde de aynı hizmeti yapma hedefiyle yola çıktıklarını dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bugüne kadar ana cadde düzenlemesi, altyapı hizmetleri, park gibi yatırımların yanında ilçelerdeki gençlere yönelik hizmetleri de artırarak sürdürdüklerini dile getirdi.

İlçe merkezleri ve mahallelerde yaptıkları yatırım programlarında gençlerin taleplerini dinlediğini ve bunlar arasında halı saha isteği olduğunu hatırlatan Başkan Akyürek, "Tarihini bilmeyen geleceğine sahip çıkamaz düsturuyla bugüne kadar gençlerimize Medeniyet Okulu kapsamında değerler eğitimine yönelik programlar, KOMEK ve Genç KOMEK'lerde çeşitli kurslar verdik. Bu çalışmalarda sportif faaliyetler de yer aldı. Ancak gençlerimizin mahallelerinde spor yapabilmeleri için onların bu isteklerini hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin hem beden, hem de zihin sağlıklarına destek olmak ve onları spora yöneltmek için Taşkent, Hadim ve Yunak'tan başlayarak ilçelere halı saha yapmaya başladık. Taşkent ve Hadim'de tamamlan, Yunak'ta ise kısa bir süre içinde hizmete girecek halı sahalarımız gençlerimize ve ilçe halkına hayırlı olsun" dedi.

Taşkent'e 3, Hadim'e 2 adet giyinme odaları ile birlikte halı saha yapılırken Yunak'taki halı saha tamamlanmak üzere. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yaptırılan üstleri kapalı, ışıklandırmalı 6 adet halı saha ile giyinme odalarının toplam maliyeti 2 milyon 173 bin 560 lira.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Taşkent Yunak Hadim Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title