Haberler

Konya Buluşması"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Bugün Kandil, İmralı, PKK, FETÖ, Pensilvanya 'hayır' diyorsa, 15 Temmuz'da ülkemizi bölmeye çalışan vatan hainleri, yurt dışına kaçan hainler, Avrupa'daki, yurt dışındaki hainler 'hayır' diyorsa, oturup bir iki dakika düşünelim." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Bugün Kandil, İmralı, PKK, FETÖ, Pensilvanya 'hayır' diyorsa, 15 Temmuz'da ülkemizi bölmeye çalışan vatan hainleri, yurt dışına kaçan hainler, Avrupa'daki, yurt dışındaki hainler 'hayır' diyorsa, oturup bir iki dakika düşünelim." dedi.

Bakan Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Konya Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda düzenlenen "Konya Buluşması" programında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin tarihi birgün yaşadığını belirtti.

Referanduma yaklaştıklarını ifade eden Albayrak, 16 Nisan'ın yüzyılın kaderinin yeni baştan yazılacağı, büyük ve güçlü Türkiye'nin ilk günü olacağını bildirdi.

Albayrak, Türkiye'nin büyük bir yolda ilerlediğini vurgulayarak, "Sandığa gidilecek 'evet' ya da 'hayır' denilecek. Referandum seçimi için sandığa gidip vereceğimiz oy tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Avrupasından Amerikasına bütün dünya Türkçe öğrendi, Türkçe manşetler atıyor, Türkçe yorumlar yapıyor. Yüzyıllardır bu topraklarda olmamızdan rahatsız olan birileri, bizi bu topraklardan atmak için hayaller kuran birileri bu ülkenin menfaatini istiyor. Öyle mi? Allah Allah Türkiye'yi ne kadar çok seviyorlarmış." diye konuştu.

"Herkes istediği oyu versin amenna, başımızın üstüne"

Oy kullanırken 15 Temmuz darbe girişiminin de göz önünde bulundurulması gerektiğini anlatan Albayrak, şunları söyledi:

"Birileri gocunsa da bu 16 maddeyi okuyalım, anlayalım ama 'düşünce olarak da ben buna vakit ayıramıyorum ne demek bu referandum' diye düşünenler varsa ben herkese şunu söylüyorum. Bu referandumda 'evet' de 'hayır' da çıkabilir. Herkes istediği oyu versin amenna, başımızın üstüne. Bir sıkıntı yok ama şuraya bir parmak basmamız lazım. Bugün Kandil, İmralı, PKK, FETÖ, Pensilvanya 'hayır' diyorsa, 15 Temmuz'da ülkemizi bölmeye çalışan vatan hainleri, yurt dışına kaçan hainler, Avrupa'daki, yurt dışındaki hainler 'hayır' diyorsa, oturup bir iki dakika düşünelim. Niye 'hayır' diyorlar? İşte burası çok önemli. Onun için bu şuurla düşünelim. Konya 16 Nisan'da öyle bir ses verecek ki tüm Türkiye değil, bütün dünyayı ayağa kaldıracak."

Kaynak: AA / Güncel

Berat Albayrak İmralı Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title