Haberler

Konuşma Engelli Lise Öğrencisine Yapılan Şaka Hastanede Bitti

Güncelleme:

Adana'da, konuşma engelli lise öğrencisi Ahmet Yıldırım'ın parmağına sınıf arkadaşlarının şaka amaçlı taktığı yüzük, gencin elinde sıkıştı.

Adana'da, konuşma engelli lise öğrencisi Ahmet Yıldırım'ın parmağına sınıf arkadaşlarının şaka amaçlı taktığı yüzük, gencin elinde sıkıştı. Hastaneye kaldırılan gencin şişen parmağındaki yüzük Cankur ekiplerinin çabaları sonucu çıkarılabildi.

PARMAĞINA ZORLA ÇELİK YÜZÜK TAKTILAR

Konuşma engeli olan 16 yaşındaki Ahmet Yıldırım, sınıfta oturduğu sırada arkadaşları yanına geldi, kolundan tutup zorla parmağına çelik yüzük taktı. Daha sonra Yıldırım, yüzüğü çıkartmak istedi, ancak yüzük parmağına dar geldiği için bir türlü çıkartamadı. Bu arada parmağı da şişti. Okuldaki yetkililer öğrenciyi hemen Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastaneye de Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Cankur ekipleri çağrıldı. Cankur ekipler, kesme aparatı ile 3 dakika süren işlemin ardından, yüzüğü çıkarmayı başardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Yıldırım Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title