Haberler

Konuklar Beldesinde Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Çayıralan Kaymakamı Şahin Demir, "Halk Günü" toplantısını Konuklar beldesinde yaptı.

Çayıralan Kaymakamı Şahin Demir, "Halk Günü" toplantısını Konuklar beldesinde yaptı.

Konuklar İlkokulunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Demir'in yanı sıra kurum müdürleri, il genel meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Kaymakam Demir, halkın emrinde olduklarını söyledi.

Vatandaşların ilçeye geldiğinde kendisiyle doğrudan iletişim kurabileceklerini ifade eden Demir, "Bakanlığımızın emriyle bizler sizin ayağına kadar gelip, sizin sorunlarınızı yerinde çözmek için buradayız." dedi.

Halk Günü toplantısının ilkini ilçe merkezinde gerçekleştirdiklerini ve yerleşim yeri olarak ilçe merkezinden sonra en büyük yer olan Konuklar kabasında ikincisini düzenlediklerini aktaran Demir, şöyle devam etti:

"Ben bu kadar katılım olacağını tahmin etmiyordum. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada sizinle hem hasbihal ederken bir yandan da sorunlarınızı dinleme ve burada bulunan kurum müdürleriyle çözüm arayışında olacağız. Kısa vadede çözülebilecek problemler varsa kurum müdürlerimizle hemen müdahale edip çözme, uzun vadede çözülebilecek problemler varsa da not alıp, bir ortak akılla hareket ederek çözüm arayışında olma yolunda bu toplantıları düzenliyoruz."

Daha sonra Kaymakam Demir, vatandaşlarının sorunlarını dinleyip not aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Şahin Demir Çayıralan Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title