Haberler

Komşusuna İntihar Mektubu Bıraktı

Güncelleme:

Bolu'da, eşinden ayrılması nedeniyle bunalıma giren Murat K., dün gece komşusuna intihar edeceğine dair mektup bıraktıktan sonra kendini eve kilitledi.

Bolu'da, eşinden ayrılması nedeniyle bunalıma giren Murat K., dün gece komşusuna intihar edeceğine dair mektup bıraktıktan sonra kendini eve kilitledi. Merdivenle balkona çıkan polisi görünce elindeki bıçakla kendisini keseceğini söyleyen Murat K., ikna edilerek polis merkezine götürüldü.

Olay dün gece Sümer Mahallesi Şeref Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat K., bir hafta önce eşinden ayrılması nedeniyle bunalıma girdi. Apartmanda bulunan bir komşusuna intihar edeceğine dair mektup bırakan Murat K. kendisini eve kilitledi.

Mektubu okuduktan sonra kapısına giden komşusu, Murat K.'nin kapıyı açmaması üzerine polisi aradı. Murat K.nin eve gelen polis ekiplerine de kapıyı açmaması üzerine Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden yardım istenildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekibinin ikinci kattaki evin balkonuna dayadığı merdivenle polisler balkona çıktı. Polisleri görünce elindeki bıçakla kendisini keseceğini söyleyen Murat K. zor anlar yaşattı. İkna edilmek için uğraşılan Murat K., polisin tabancasını belinden çıkartıp arkadaşına teslim etmesinin ardından balkonun kapısını açtı. Polisler alkollü olduğu öğrenilen Murat K.'yi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title