Haberler

Komşusu Tarafından Sokak Ortasında Öldürüldü

Güncelleme:

Çorum'un Alaca İlçesi'nde emekli bekçi İsmet Polat, özel bir şirkette işçi olarak çalışan komşusu 38 yaşındaki Mevlüt Çemberlitaş'ı tabancayla vurarak öldürdü.

Çorum'un Alaca İlçesi'nde emekli bekçi 65 yaşındaki İsmet Polat, özel bir şirkette işçi olarak çalışan komşusu 38 yaşındaki Mevlüt Çemberlitaş'ı tabancayla vurarak öldürdü.

ARALARINDA HUSUMET BULUNAN KAPI KOMŞUSUYLA KARŞILAŞTI

Olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. 3 çocuk babası Mevlüt Çemberlitaş, oğlu ile birlikte yürüdüğü sırada daha önceden aralarında husumet bulunan kapı komşusu İsmet Polat ile karşılaştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Polat, üzerinde taşıdığı tabancasıyla Mevlüt Çemberlitaş'a 7 kez ateş etti. Ağır şekilde yaralanan Çemberlitaş, ambulansla Alaca İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahale ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Mevlüt Çemberlitaş öldü. İsmet Polat suç aleti olan ruhsatlı tabancasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi İsmet Polat Çorum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

DR EMITT BROWN:

AKPARTİ ülkeyi ne hale getirdi yahu...

4
10
yanıtYanıtla
cengizzzxmogen@hotmail.com:

çok doğru diyon be kardeş ne hale getirdi ! ak parti olmadan hergün 20-30 asker polis ölüsü doğudan gelirdi,ak parti olmadan hergün doğuda en az 10 kişi faili meçhule giderdi,akparti olmadan ülke borç batağında yüzerdi..akparti yokken ülkenin itibarı sıfırdı,doğru diyon akparti ülkeyi ne hale getirdi !!!

yanıt0
yanıt0
osman:

su polis jandarma su bu emeklılerden sılahları alsınlar arkadas

9
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title