Haberler

KOMEK Yaz Okulu'ndan Beyşehir Gezisi

Güncelleme:

KOMEK Yaz Okulları, öğrencileri hem eğitiyor, hem de şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını tanımalarını sağlıyor.

Öğrencilere çeşitli kurslar, spor faaliyetleri, yarışmalar ve kültür gezileri ile dolu dolu bir yaz tatili yaşatan Konya Büyükşehir Belediyesi KOMEK Yaz Okulları, son olarak Beyşehir gezisi düzenledi. Öğrenciler hem tarihi mekanları gezdi, hem de gönüllerince eğlendi.

KOMEK Yaz Okulu'ndan Beyşehir Gezisi

KOMEK bünyesinde 11 merkezde düzenlenen yaz kurslarında 3 bine yakın öğrenci, çeşitli kurslar, spor faaliyetleri, yarışmalar, kültür gezileri, doğa yürüyüşleri ile hem eğitim aldılar, hem de hoşça vakit geçirdiler.

ÖĞRENCİLER BEYŞEHİR'İ GEZDİ

KOMEK Yaz Okulu bünyesinde son olarak KOMEK yöneticileri ile birlikte 230 kişinin katıldığı Beyşehir gezisi düzenlendi. Geziye katılan öğrenciler Eflatunpınar Hitit Anıtı ve Eşrefoğlu Camii gibi tarihi mekanları ziyaret ederek bilgi sahibi olurken Beyşehir Gölü'nde yat gezisine katıldılar.

Gün boyu Beyşehir'de gönüllerinde eğlenen ve tarihi mekanları gezen öğrenciler, Beyşehir'den çok etkilendiklerini dile getirdiler.

KOMEK Yaz Okulu'nun faaliyetlerinden çok memnun olduklarını, gelecek yıl da gelmeyi düşündüklerini belirten öğrenciler, kurslarda Kur'an öğrendiklerini, yabancı dillerini geliştirdiklerini, yüzme ve çeşitli sporlarla yaz aylarını en güzel şekilde değerlendirdiklerini vurguladılar.

KONYA'YI GEZEREK ÖĞRENDİLER

KOMEK Yaz Okulu'na katılan öğrenciler, başta Mevlana Türbesi olmak üzere Sille, Alaeddin Camii, Sırçalı Medrese, Bilim Merkezi, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, Japon Parkı gibi tarihi ve turistik mekanları gezdiler.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve İlahi Söyleme yarışmaları düzenleyerek birincileri ödüllendiren Konya Büyükşehir Belediyesi, satranç, futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında da öğrenciler arasında turnuva düzenleyerek dereceye girenleri ödüllendirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beyşehir Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title