Haberler

Kolombiya'da Düşen Uçakta Cleber Santana da Bulunuyordu! Cleber Santana Kimdir?

Güncelleme:

Kolombiya'da düşen uçakta Cleber Santana da bulunuyordu. Cleber Santana kimdir?

Kolombiya'da yolcu uçağı düştü. Bolivya'dan havalanan Kolombiya uçağı, Medellin uluslararası havalimanına doğru inerken düştü. Uçaktaki 72 yolcu arasında Atlatico Nacional futbol takımıyla oynamak üzere kente gelen Brezilya ekibi Chapecoense'nin oyuncuları da yer alıyordu. Venezuela kökenli LAMIA Havayolları'na bağlı RJ85 tipi bir yolcu uçağı, Bolivya'dan Kolombiya'ya giderken, 72 yolcu ve 9 mürettebatıyla düştü. Bolivya'dan havalanan uçak, Medellin uluslararası havalimanına doğru inerken düştü. Yerel kaynaklara göre, charter seferi yapan uçakta, bugün Güney Amerika kupası için Atletico Nacional takımı ile karşılaşacak Brezilya'nın Chapecoense takımı da bulunuyordu. Kazanın yerel saatle akşam saat 10.15'te gerçekleştiği bildiriliyor.

CLEBER SANTANA DA UÇAKTAYDI

Kolombiya'da düşen uçakta yer alan futbolcular arasında, bir dönem Atletico Madrid'de forma giyen Cleber Santana da bulunuyordu. Brezilya ekibi Chapecoense'nin futbolcularının da yer aldığı uçağının Kolombiya'da düşmesi futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Brezilya Serie A'da 9. sırada bulunan Sudamericana Kupası'nda ise finale çıkma başarısı gösteren Chapecoense'nin kadrosunda ise önemli isimler bulunuyor. Bu isimlerin en dikkat çekeni ise Cléber Santana. 35 yaşındaki futbolcu 2007 yılında Brezilya'da gösterdiği performansla 7 milyon Euro bedelle Atletico Madrid'e transfer olmuştu. Yıldız futbolcu 3 sezonluk Atletico Madrid macerasının ardından tekrar ülkesine dönmüş ve Sao Paulo takımıyla anlaşmıştı. Chapecoense'nin Sudamericana Kupası'nda finale yükselmesinde büyük pay sahibi olan Chapecoense'nin kaptanlarından Cléber Santana da düşen uçaktaki isimler arasında yer alıyor.




Kaynak: Haberler.com / Gündem

Atletico Madrid Kolombiya Bolivya Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title