Haberler

Kölnlü Gelinler Artık İzmir'in Gelinliklerini Giyecek

Kölnlü gelinler artık İzmir'in gelinliklerini giyecek Almanya'nın Köln kentinde, Türklerin işlettiği gelinlik mağazası açıldı.

Kölnlü gelinler artık İzmir'in gelinliklerini giyecek

Almanya'nın Köln kentinde, Türklerin işlettiği gelinlik mağazası açıldı. İlknur Altınova'nın Mülheim semtindeki mağazasında İzmir'den getirdiği gelinlikler satışa sunuluyor. Altınova, son yıllarda Türkiye'de üretilen gelinliklerin kalite ve model olarak büyük ilgi gördüğünü dile getirdi. Uzun süredir sektörün içinde olan iş kadını İlknur Altınova şunları söyledi 'Ticaret güzel bir şey. İnsanlara yardımcı olabilmek, müşterilerle ilgilenmek değer verdiğim şeyler. Genç kızlar gelinlikleri giydiklerinde o yüzlerindeki güzel ifade beni çok mutlu ediyor. Gelinliklerimiz genelde dantel model ağırlıklı ama taşlı modelleri beğenen genç kızlar da var. Her isteğe uygun gelinlikler yapıyoruz. Gelinliklerimizin tamamı Türkiye'den geliyor. İzmir ağırlıklı çalışıyoruz. Gelinliklerimize her ülkesinin insanından talep var. Almanlar genelde sade, tafta gelinlikleri, Araplar taşlı gelinlikleri tercih ediyorlar.?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınova Almanya İzmir Köln Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title