Haberler

    Köln Havalimanı'nda Uçuşlar Durduruldu

    Güncelleme:

    Almanya'daki Köln Havalimanı'nda kontrol noktasından izinsiz geçen şahıs nedeniyle tüm uçuşlar durduruldu. Şahıs yakalanınca havaalanında hayat normale döndü.

    Almanya'nın Köln Havalimanı'nda güvenlik önlemi sebebiyle tüm uçuşların durdurulduğu belirtildi.

    Reuters'ın haberine göre, yerel basın, Almanya'daki Köln Havalimanı'nda güvenlik ihlali yaşandığını ve bu sebeple tüm uçuşların durdurulduğunu bildirdi.

    KONTROL NOKTASINDAN İZİNSİZ GEÇEN ŞAHIS ALARMA GEÇİRDİ

    Haberde, polisin, kontrol noktasından izinsiz geçen bir kişiyi aradığı ifade edildi. Yolcuların havalimanında bulundukları yerden ayrılmamaları istendi. İçişleri Bakanlığı bünyesinde bir kriz merkezi oluşturulduğu kaydedildi.

    YAKALANDI

    Köln haber kanalına konuşan bir polis yetkilisi şahsın federal polisler tarafından yakalanıp gözaltına alındığını söyledi. Şahsın yakalanmasının ardından havalanında hayat normale döndü. Uçuşlar yeniden başladı.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Almanya Köln Dünya Haberler

    500

    Yorumlar (5)

    Aylin:

    Türkiyeyi karistiranlardan birisin eyyy Almanya, Allah yaniniza birakmaz

    5
    6
    yanıtYanıtla
    KOYUNLARIN EFENDİSİ:

    EYYY SAHİBİNİN SESİ YALAKA AYLİN. FAZLA HAVUZ MEDYASI SEYRETTİĞİN MALLIĞINDAN BELLİ OLUYOR. HERKES KÖTÜ BİR BU İYİ. CAHİL PARA İŞİ DE AYRI

    yanıt2
    yanıt0
    seytan:

    berin, e katiliyorum gabahatlerin cogu bizdedir cahapenin kurucusu ülkemizin bütün civilerini sökmüs, avrupanin ne kadar pisligi varsa alip ülkemize getirmis nesillerimiz bozulmus ne dindarinda hayat var ne solcusunda, nede sagcisinda hayat var, , ülkemizde herkez tuhaf, her is tuhaf. . tuhaf bir millet ve tuhaf bir ülkeyiz biz.

    yanıt3
    yanıt1
    Heee:

    Vur işid vur, en az 200 hedef isteriz

    6
    4
    yanıtYanıtla
    BEN:

    Terörist besleyenler, teröre yem olurlar.

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title