Haberler

Koçlar İçin Yeni Sürprizler Var

Koç burcunda olanlar için, 2014 sürprizleriyle geliyor.

İŞ: Yeni ay, Oğlak'ta kariyer evinizde doğuyor. Hedeflerinizle ilgili isteklerinizde değişimler olabilir. İş yaşamınızdaki yaratıcı düşünceler, yeni projelerin gündeme gelmesine neden olacak. Yaşamınızı istediğiniz gibi şekillendirebileceksiniz. Şans ve yükseliş sizden yana... Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat etmeniz mümkün. Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Çevrenizdeki olayları lehinize çevireceksiniz.

YENİ TANIŞMALAR GÜNDEMDE AŞK: Çevrenizi genişletecek yeni tanışmalar, size yeni ufuklar açacak. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Etkileyici konuşmalarınızla ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak. Cinsel içgüdülerinizi çekici bir şekilde karşı tarafa yansıtabileceksiniz. Yalnız yaşayan Koç'lar, anlık hoşlanmalarla sonu olmayan ilişkilere başlayabilirler. Aşk hayatınız renklenecek.

TANSİYONA DİKKAT! SAĞLIK: Dolaşım sisteminize dikkat etmeniz gerekebilir. Eğer kendinizi yormaz ve sağlık koşullarına uygun yaşarsanız, güçlü bedeniniz hiçbir sorun yaratmayacak. Gergin olduğunuz anlarda, size rahatsızlık veren düşünceyi veya ortamı terk etmelisiniz. Çok çalıştığınız ve para kazanma süreci içinde olacağınız için, yorulduğunuzu anlamayabilirsiniz. Spor yapıyorsanız, ağır kaldırmamaya özen gösterin. Dalgınlıklara meydan vermeyin. Tansiyon problemleriniz olabilir.

KOÇ ÜNLÜLERİ

NURGÜL YEŞİLÇAY

Yeni yılda bazı teklifler cazip, fakat düşündürücü olacak. Nurgül Hanım'ın, yapmak istediği işler ayağına kadar gelecek. Akıllıca kararlar alarak, maddi konularda atılımlar yapabilir. Yeni ilişkiler ve yeni başlangıçlar için hedefler oluşturacak. Enerjisini başarılı bir şekilde sergileyecek. Yılın ilk aylarında geçici heveslerden uzak durmalı. Özel hayatında sabırlı olması gerekiyor. Karşısındaki kişiye şans vermeli. Haziran ayı içinde, yoğun çevre ilişkileri onu bunaltabilir. Yeni yı onun için çok enerjik ve hareketli geçecek.

YAŞAR

Yeni yılın ilk altı ayında kendisini çok canlı hissedecek. Ortaklıklar ve dostluklarda, yapıcı ve olumlu iş birliktelikleri gündeme gelecek. Aceleci ve sabırsız bir tablo içinde kazalara meyilli bir dönem; bu yüzden dikkatli olmalı. Unutkanlıklar söz konusu. Yeni bir yapılanma ile birlikte ani değişiklikler gündeme gelebilir. Mart'ta maddi konulara dikkat etmeli. Beklenmeyen sürpriz harcamalar canını sıkabilir. Bu yıl, kariyeri için son derece önemli bir dönem. Yaz aylarında beğeni kazanacak şarkılara imza atabilir. Kendisini yenileme konusunda acele etmemeli. 2014'ün Eylül ayında ani fırsatlar ve kariyeriyle ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelebilir.

YARIN: BOĞA

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title