Haberler

Kocası Uyurken Üzerine Kızgın Yağ Döken Kadının 24 Yıl Hapsi İstendi

Samsun'un Kavak İlçesi Mert Köyü'nde, Gece Uyurken Kocasının Üzerine Kızgın Yağ Döküp Daha Sonra da Benzinle Yakmak İstediği İddiasıyla Tutuklanan 2 Çocuk Annesi Kadının Yargılanmasına Devam Edildi.

Samsun'un Kavak İlçesi Mert Köyü'nde, gece uyurken kocasının üzerine kızgın yağ döküp daha sonra da benzinle yakmak istediği iddiasıyla tutuklanan 2 çocuk annesi kadının yargılanmasına devam edildi.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, "tasarlayarak adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklu Nuran G. (33), hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Nuran G., "Eşim cezaevinde bana para gönderiyor. Evliliğimizi düzelteceğiz, tahliyemi istiyorum" dedi.

Şaban G., daha önceki ifadesinde, "Çocuklarım mağdur oldu. Nuran ile barışıp yuvamızı yeniden kuracağız. Kendisinin tahliye edilmesini rica ediyorum" diye konuşmuştu.

Savcı, toplanan deliller doğrultusunda davayla ilgili mütalaasını açıklayarak, Nuray G.'nin Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 82/1 b-d maddesi gereği eşini öldürmeye teşebbüs suçundan 18 ila 24 yıl arasında hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Duruşma karar verilmek üzere ertelendi.

(MAY-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title