Haberler

Kocaeli Türkiye Büyüdükçe Birileri Bundan Rahatsız Oluyor

Bakan Işık: PKK, FETÖ ülkenin bütünlüğüne asla zarar veremeyecek (2)TÜRKİYE BÜYÜDÜKÇE BİRİLERİ BUNDAN RAHATSIZ OLUYORMilli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 218 milyon liraya ihale bedeli olan İzmit-Kandıra yolu ve Otogar Köprülü Kavşağı temel...

Bakan Işık: PKK, FETÖ ülkenin bütünlüğüne asla zarar veremeyecek (2)

TÜRKİYE BÜYÜDÜKÇE BİRİLERİ BUNDAN RAHATSIZ OLUYOR

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 218 milyon liraya ihale bedeli olan İzmit- Kandıra yolu ve Otogar Köprülü Kavşağı temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Türkiye'nin ilerlemesinden rahatsızlık duyanlar olduğunu söyleyerek, " Türkiye'nin nereden geldiğini gösteren en güzel örneklerden biri şu temelini attığımız hizmet. Buranın ihale bedeli 218 milyon lira. Yani il merkezi ile ilçe merkezini birleştirmek için devlet bir kalemde 218 milyon lirasını harcıyor. 15-16 sene önce bu kadar yatırım yapmayı bırakın inanın 2 milyon liralık yatırım almak büyük meseleydi. Her açıdan Türkiye büyüyor, güçleniyor. Ama Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, ilerledikçe birileri de bundan fena halde rahatsız oluyorlar. Fena halde Türkiye'nin huzuru, birilerinin huzursuzluğu anlamına geliyor. Türkiye'nin huzurundan, Türkiye'nin refahından hiçkimse rahatsız olmasın. Çünkü Türkiye hiçkimsenin kötülüğünü isteyen bir ülke değil. Türkiye aksine bölgesinde ve dünyada huzuru, refahı isteyen bir ülkedir. Bütün çalışmalarımız buna yöneliktir" dedi.

TÜRKİYE'NİN BAŞINA ÇORAP ÖRMEYE ÇALIŞTILAR

Ahmet Arslan ise, "Sadece Kocaeli'nde ulaştırma alanında yaptığımız proje bedeli 6.5 milyar lira. Elbette ki Kandıra'ya da 218 milyon liralık proje yapacağız. Fakat Kandıra yolu özellikle yazın hiç yetmiyor. Bu yolu 2 gidiş 2 geliş yapıyoruz. Bölüşmeye alışanlar birden bire dediler ki bu Türkiye nereden çıktı. İşte kıyamet burada koptu. Türkiye'nin daha fazla büyümesi, Türkiye'nin bu pastadan daha fazla pay alıp insanlarının refah seviyesini yükseltmesini istemeyenler Türkiye'nin önüne engel çıkarmaya başladılar. Türkiye'nin başına çorap örmeye çalıştılar. En son çorabı da 15 Temmuz da ördüler. Ama birşeyi hesaba katmadılar. Bu milletin el ele, gönül gönüle birlikte kızıyla, genciyle, annesiyle, babasıyla, dedesiyle, nenesiyle meydanlara çıkabileceğini ve birlikte hareket edebileceğini hesaba katmadılar. İşte o zaman bizim başımıza örmek istedikleri çorap tam tersine onların başına geçti" diye konuştu. Konuşmaların ardından bakanlar butona basarak temeli attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Arslan Fikri Işık Kandıra Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title