Haberler

Kocaeli Kesik El Cinayetinde Dehşet İfade Önce Dövdüm Sonra İple Boğarak Öldürdüm

İzmit-Kandıra Karayolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak'ta dövülerek öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer jandarmada alınan ifadelerinin ardından bu sabah erken saatlerinde Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildiler.

İzmit- Kandıra Karayolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak'ta dövülerek öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için elleri bileklerinden baltayla kesilmiş halde bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer jandarmada alınan ifadelerinin ardından bu sabah erken saatlerinde Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildiler. Zanlı Muhammet Yıldız'ın ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği ve Nuran Dutlu'nun kendisine 5 bin TL borcu olduğunu ve bir çok kez borcunu istemesine rağmen vermeyince önce dövdüğünü sonra da iple boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

İzmit- Kandıra karayolunun Çayırköy yakınlarında, yola yakın boş alanda 22 Ocak günü bir bölümü naylona sarılı olarak bulunan Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada cinayet şüphelisi olarak Bursa'da Vedat Ay İzmir'de de Arif Çamur adlı kişiyi yakalamış ve sevk edildiği mahkemece iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Nuran Dutlu cinayetiyle ilgili olarak haklarında yakalama kararı çıkartılan Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer, jandarmanın takibi sonucu iki gün önce Kayseri'de kiraladıkları eve girerken yakalanmışlar daha sonra da İzmit Jandarma Komutanlığı'na getirilmişti. Sabah erken saatlerinde zanlılar Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildiler.

KAPŞON İPİYLE BOĞMUŞ

Jandarmada alınan ifadelerinde Muhammet Yıldız'ın cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Ayrıca Nuran Dutlu'nun kendisine 5 bin TL borcu olduğunu ve bir çok kez Nuran Dutlu'dan parasını istemesine rağmen alamadığını ve olay günü de Nuran Dutlu ile tartıştıştıklarını aralarında çıkan kavga sonucunda Nuran Dutlu'yu önce dövdüğünü daha sonra da kapşonlu kazağının ipiyle Nuran Dutlu'yu boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

CİNAYETTEN SONRA VEDAT AY'I ARAMIŞ

Zanlı Muhammet Yıldız'ın cinayeti işlediği sırada kız arkadaşı Sertaç Özer'in alkol ve uyuşturucu aldığı için arka odada uyuduğunu ve bu nedenle de cinayetten haberi olmadığını cinayeti işledikten sonra da arkadaşı Vedat Ay'ı telefonla arayarak eve çağırdığını ve Nuran Dutlu'nun bileklerini kestiklerini ve Vedat'ın elleri nereye attığını bilmediği iddiasında bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Yıldız Çayırköy Kandıra Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

deniz kayabasmobilWeb@haberler.com:

Allah belanizi versin ailesine bas sagligi ve sabir diliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title