Haberler

Kocaeli Hanımağa Cezaevine Teslim Oldu

Hanımağa cezaevine teslim oldu İstanbul Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Deniz Seki'yle aynı koğuşta kalan aşiret "hanımağası" 70 yaşındaki Selma Sincar naklinin çıktığı Kocaeli 1 Nolu Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu'na teslim oldu.

Hanımağa cezaevine teslim oldu

İstanbul Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Deniz Seki'yle aynı koğuşta kalan aşiret "hanımağası" 70 yaşındaki Selma Sincar naklinin çıktığı Kocaeli 1 Nolu Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu'na teslim oldu.

İstanbul Büyükada'da oğlu Sadettin Sincar'ı öldüren Gaffur Karaca'nın iş ortağı Sait Yılmaz ile şoförü Mustafa Yanbul'un öldürülmesi olayında, cinayete azmettirmekten 15 yıl ceza alan Selma Sincar cezasını Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda çekerken nakli çıktı. Şarkıcı Deniz Seki ile aynı koğuşta kalan Selma Sincar, Kocaeli 1 Nolu Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu'na nakli çıkması üzerine bir gün izin aldı. Bir günlük izin hakkını kullanarak cezaevinden çıkan Selma Sincar, bugün öğle saatlerinde 1 minibüs ve 2 otomobilde bulunan yakınlarıyla birlikte Kocaeli 1 Nolu Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu'na gelerek teslim oldu.

Çocukları ve torunları uğurladığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Selma Sincar, "Seve seve ben giriyorum. Çok mutluyum, çocuklarım, torunlarım ve kızlarım yanımda. Hiç kimse darda kalmasın. Herşey için teşekkürler" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Seki Selma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title